Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proboha jaké produkty ? Copak banka nabízí nějaké produkty ? Ano, kvádro, trenky a polobotky pana bankéře, to jsou snad jediné kvalitní produkty, které však bohužel nenabízí, i když mu na ně my všichni víceméně nedobrovolně přispíváme. Vše ostatní je virtuální realita a brainswashing.

0 0
možnosti
Foto

Také jsem začínal jako příznivec stran, co se deklarovaly jako pravice.  Až když jsem začal chápat ekonomické souvislosti, poznal jsem že ta vaše slavná TOPka  a Pro Alt jsou jen další servírovači  socialismu.  Ano přesně toho socialismu, který vede společnosti a národy k chudobě a k válkám.

0 0
možnosti
JS

Vážený autore, nějak zapomínáte, že v ČR neexistuje žádná česká banka. Üspěšně zde podnikají a odírají naše občany pouze pobočky zahraničních bank. Úvahy o samostatnosti těchto poboček jsou směšné a klábosí o tom pouze ti, kteří tento krach naší finanční samostatnosti za nějaký bakšiš způsobili. Jednoduše a stručně: Za komunistů jsme solidárně přispívali těm chudším státům socialistického tábora, dnes solidárně přispíváme těm bohatším státům kapitalistického tábora, aby si udrželi svůj standard. Zkrátka za blbost se musí platit.

0 0
možnosti
MP

Na tom, že neexistuje česká banka, absolutně nezáleží. Je úplně jedno kdo je vlastníkem.

0 0
možnosti
DK

Martine, až zase budete chtít vyplodit takový blábol, tak si nejprve udělejte precizní empirické porovnání technické a kvalitativní úrovně bankovního trhu v ČR a jiných evropských zemích. Dále se podívejte, jaký má stabilita bankovního trhu vliv na celkovou ekonomickou situaci a teprve potom začněte přemýšlet, jaké změny by mohly mít pozitivní a jaké spíše negativní vliv.

0 0
možnosti
MP

Ono to vypadá z různých pohledů různě. Pro mě je banka, která vydělává miliardy, aniž by se musela nějak snažit, tak trochu na nic;-) Vím moc dobře, jak na tom banky jsou. A bylo by fajn, kdyby z toho měli i jejich uživatelé nějaký profit.

0 0
možnosti
KN

Problém je, že Karel ani Miroslav nic takového udělat nechtěli.

A dokonce ani čistého Nečase to nenapadlo.

Levičáci jsou holt levičáci.

A Řepka Separát to s Dluhoslavem taky neudělá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007