Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co ty stamiliony dluhů v Řecku, Itálii, Španělsku, Portugalsku, Francii a mnoha jiných zemích? A ty stamiliony nezaměstnaných v  těchto zemích? To je ten blahobyt a nejlepší ekonomika na světě?!!

0 2
možnosti

A co ty miliardy dluhů v Řecku, Španělsku, Francii, Itálii, Portugalsku, a mnoha dalších státech? A ty stamiliony nezaměstnaných v těchto zemích? To je ten blahobyt a nejlepší ekonomika na světě???!!

0 2
možnosti

EU-blahobyt a nejsilnější ekonomika na světě? Příliš černý humor.;-D;-D;-D

0 1
možnosti

Amerika bude mít 20% světového HDP jen do té doby než jí dojde papír a zelená barva.Komiku.Pokud by chtěla třeba jenom Čína proplatit dluhopisy co nakoupila tak by Obama seděl v kukuřici s nokii v ruce někde v Omaze.

0 2
možnosti

a ted si srovnejte zivotni uroven v USA, v EU, v Rusku a Cine.

3 0
možnosti

R^ asi tak, a v Evrope mate z pudele stesti ze Putin je pragmatik a nikoliv fanaticky silenec, inu, i to je ruske, a jde tam kde vi ze mu to projde. Evropa, byt vedena debilnim a bolsevickym Bruselem, je prece jeste velke sousto, a je chranene USA.

3 0
možnosti

Ona schopnost armády USA která se 20 let cvičí na "policejní akce" vést konvenční válku je dost mizerná.

Nakonec by nezbylo než sáhnout po atomovkách.

0 0
možnosti

Mír v Evropě především zaručovalo to že si "západ" neměl konvenční šanci udržet ani Polsko...

A východ věděl že by při útoku na západ vládnul jenom nukleární ruině. 

To udrželo mír. A nic jiného. Mutually assured destruction. A především pevně narýsované hranice které se nepohybovali.

1 0
možnosti

Pan Procházka by měl kandidovat na nějakou Nobelovu cenu za drzost a neomalenost. Poté, co nám tady léta prezentoval EU v těch nejsvětlejších barvách, najednou napíše článek o tom, že by se měla začít ubírat správným směrem. Neboli nepřímo prizná, že EU se správným směrem neubírá. Ale jak se to sprvnává s autorovým dosavadním nadšením pro všechno, co se týká EU?

A pan Procházka nevyjádří ani slovo sebereflexe k tomu co tady psal dříve.

Já jako člověk, který EU kritizuje dlouhodobě a který za to v internetových diskusích schytává dost kultivované kritiky, ale i dost urážek (nikoli od pana Procházky, abych byl spavedlivý), se prostě směji: Eurohujeři Procházkova ražení místo toho, aby poté, co už i oni vidí, že EU katastrofálně selhává, nadále se nadále budou stavět do rolí nejmoudřejších.

Nikoli, pane Procházko. To ať Vám baští podobně krátkozrací lidé, jako jste Vy sám. V mých očích jste trapný kašpar. Vám musela otevřít oči až Putinova agrese. Co si o Vás mají myslet lidé, kteří totéž tvrdí už roky a jsou za to uráženi?

3 4
možnosti

Před téměř padesáti roky jsme jako národ byli tak hloupí, že jsme fandili komunistickému aparátčíkovi DUbčekovi, když kritizoval systém, který předtím léta spoluvytvářel, a nikdo jsme se jej nezaptal, co tedy dělal v letech 1948 až 1968. Jakešovi a Husákovi jsme se už potom smáli, když přišli s kecy o přestavbě toho, čemu předtím celé roky po Dubčekově pádu šéfovali oni. Pan Procházka Evropské unii sice nešéfoval, ale fanaticky ji hájil. A nyní tady klade řečnickou otázku, zda tutéž EU Putinova agrese nakopne správným směrem. Neboli až dosud tím správným směrem nešla. Tak o čem tedy bylo dosavadní nadšení pana Procházky směrem k EU? A takový člověk si chce hrát na moudrého i nadále?

2 2
možnosti
Foto

Stupidní agitky autorova typu mají jeden znamenitý efekt-člověk se u nich alespoň pořádně zasměje:-)Zároveň taky trochu zamrazí jaké omílací papoušky produkuje české ekonomicky zaměřené vysoké školství:-)

3 1
možnosti
Foto

Neco tak propagandistickeho a hloupeho jsem dosud necetl.Rv Kdo vam nakukal do hlavy tolik nasprtaneho textu? Pisete jako papouskujici stroj, nebo spis jako clen CSM.

6 9
možnosti

Prectete si Olsera ...

4 1
možnosti

Já osobně doufám v druhou studenou válku, protože přesně to je věc, která by ten od 90. letech rozkydlý a o nich neusilující Západ, který ztratil směřování, cíl, dokázala zase trochu nakopnout a osekat ty největší hrůzy, které jej jeho vlastním přičiněním táhnou ke dnu.

4 2
možnosti

Přesně tak, potřebujeme vnějšího nepřítele. Pak se sjednotíme v naší svaté válce, nejlépe pod pořádně silným VůdcemRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007