Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Z EU je třeba urychlěně vystoupit. Žádné jiné řešení nevede k dobrému výsledku.

1 2
možnosti
PZ

P33a47v14e38l 43Z40e31m54a64n

24. 9. 2015 11:26

mnoho zbytečných keců, z věty "Polsko uchopilo svoji pozici podstatně lépe." prosvitlo zcela evidentně jak uvažujete - Polští papaláši mají těsně před volbami, které prohrají, takže se z vysoka vykáleli na své voliče a zájmy Polska, a svůj souhlas prodali za osobní benefity (uvidíme po polských volbách jaké lukrativní pozice dostanou ve strukturách EU) tj. normálně se nechali ZKORUMPOVAT a ZRADILI své voliče i svou vlast - jelikož to schvalujete je jasné co jste zač ! Rv

4 3
možnosti
SB

Zradili i Jana Sobieského.

1 1
možnosti
VH

Kam chodíte pro (zcela nepravdivé) informace?

  Není pravdou, že jsme za NE KVÓTÁM nenabídli nic!! To je totální nevědomost (pokud to není odporná lež). 

     Nabídli jsme  DOBROVOLNÉ převzetí uprchlíků - prakticky ve výši kvót. Pro většinu občanů je ta dobrovolnost důležitá. 

    Nabídli jsem pomoc při ostraze hranic "soustátí Schengen", neboť to mělo být primární starostí. Je jednou z mnoha tragedií EU, že o tom slavně začínají politici jednat až nyní. (Druhý "hadr na podlahu" v čele EU se o nutnosti posílení hranic zmínil až před včerejším summitem).

    Nabídli jsme příspěvek finanční i případně vojenský na provoz a ochranu uprchlických táborů v zemích sousedících s válčícími zeměmi.

    Vám se to zdá být nic?

1 0
možnosti
SB

Tento blog pana Procházky se nijak neliší od všech jeho ostatních:

Tvoří ho bezobsažné fráze, prázdné krasořečnění, naivní zbožňování západní Evropy a pocit národní poníženosti. A čiší z něj osobní arogance vůči všem, ktří nejsou ideovými příslušníky pražské kavárny.

Autor neumí naprosto nic, má jen nebetyčné sebevědomí.

5 1
možnosti
JV
ZS

Problém je, že ani politici z ostatních zemí EU nevysvětlili, jak konkrétně Evropě jako celku kvóty pomohou.

Kvóty totiž vůbec neřeší skutečnost, že naprostá většina uprchlíků nechce, aby se o ně postaraly země, přes které do EU přišli, ale Německo, VB, Švédsko.

Kvóty nepřinesou z celoevropského hlediska ani žádné úspory - pořád tu bude stále stejný počet uprchlíků, o které se musí někdo postarat, jen přibydou náklady na jejich rozdělování a udržení v určených lokalitách.

Kvóty neřeší hlavní problém současné migrace - co udělat s tou většinou žadatelů, kteří na azyl nárok nemají. Nepochází totiž ze zemí zmítaných válkou jako je Sýrie, ale z Albánie, Kosova, Pákistánu, Eritreje. Nepochybuji, že život v jejich není žádný med, ale prostě to nejsou váleční uprchlíci. EU nenavrhla žádný mechanismus, jak tyto odmítnuté žadatele vracet zpět, ani není vidět žádná snaha něco takového řešit.

Dokázal bych si jako řešení současné akutní situace představit např. přesměrování prostředků z ESF do postižených zemí a budování záchytných táborů na hranicích, kde by uprchlíci v důstojných podmínkách mohli vyčkat rozhodnutí o udělení nebo neudělení azylu. Dokázal bych si představit pomoc při administrativním zpracovávání takové spousty žádostí. Dokázal bych si představit spoustu věcí, ale z EU bylo slyšet jen o jediné - kvóty, kvóty, kvóty.

Nepopírám vinu naší politické reprezentace, která krom negace povinných kvót nenabídla žádnou alternativu, ale máslo na hlavě má i zbytek EU.

2 1
možnosti
Foto

Hlavním důvodem proč tam chtějí je chování těch zemí k migrantům.

Kvóty jsou prvním a zcela nezbytným krokem k řešení-bez nich  okrajové země nebudou mít jistotu, že ty, které zaevidují nezůstanou jen u nich a sami to zvládnout nemohou.

0 3
možnosti
RK

Zajímavé: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/381502-presun-podle-kvot-mohou-uprchlici-napadnout-mini-sef-pravniho-vyboru-ep-svoboda.html     No a to je přesně to, o čem mluvím. Kdyby uprchlíci chtěli, tak tady zůstanou a nepolezou do Německa.

0 1
možnosti
Foto

já vidím jako extrémně pitomý váš blog, to je, při vašem vzdělání, tristní pohled do budoucna pro nás všechny

8 3
možnosti
JV

Ja myslim ,ze je nekdo jiny pitomy ,nez ten bloger.

2 5
možnosti
PT

P94e37t42r 92T68o35m21e21k

24. 9. 2015 0:00

To muselo dát hodně práce.

4 0
možnosti
VM

V77á48c10l31a46v 78M91a73c76h

23. 9. 2015 23:58

protože po zkušenosti s komunismem tušíme kam směřují neomarxisti kteří v podstatě ovládli struktury EU

4 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007