Diskuse

Babišistán

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I90v95a27n 76M22a15r77e11k

22. 10. 2015 7:38

Taky jsem Evropan,ale nikde to nevytrubuji. No a ten Váš blog je o ničem a navíc pěkně dlouho "po dvanácté" Rv

0 3
možnosti

Tak jsem z toho vašeho blogu pochopil, že do politiky se má/musí člověk pustit jedině chudej.

1 2
možnosti
Foto

Chudý by nutně být nemusel, jen je třeba vymanit se z toho bludného kruhu, kdy můžete bohatství rozmnožovat jen se souhlasem státu bez ohledu na to, jakou máte startovní pozici. Stát už dnes strká nos úplně do všeho, takže ani šišlavý feudál nemůže nakládat se svým majetkem podle svého uvážení, což ho přivede do politiky, kde se následně znemožní. Dalším v řadě pak je Slovák, který svého majetku nabyl ne úplně čistým způsobem a následně byl nucen se vrhnout do politiky, protože politici už nehodlali hájit jeho barvy. Základní ekonomická poučka praví, že každá výhoda je vždy na úkor někoho jiného.

0 1
možnosti

M47i89l22o61š 44B55o77č82e24k

21. 10. 2015 23:08

Dotace,dotace,dotace!

Po tisíce let se lidstvo poměrně úspěšně rozvíjelo i bez dotací a dnes si bez nich pomalu ani neup... .

2 0
možnosti
Foto

S článkem celkem souhlas, jen nevím, jak si to představujete s tím skutečným politikem. Politika je špína, je tam spousta tlaků, takže "čestný" a "férový" politik je bez šance. Na tom se nic nezmění. Máte pro svou představu nějaký vzor současného zahraničního politika?

0 0
možnosti

Inspirací v zahraničí je celá řada, napadá mě Nick Clegg, Marco Rubio, Anders Fogh Rassmusen... Je docela dobré sledovat zahraniční debaty zejména britské a americké, které mají trochu odlišnou úroveň. U nás by bohužel měla většina politiků začínat kurzem etikety, přesto váš pesimismus nesdílím, věřím, že bude lépe a budeme mít kvalitnější reprezentaci, ale zkrátka si to musíme odpracovat.

0 0
možnosti
Foto

Nesmyslný článek. Babiš neporušuje žádné zákony režimu, tak nezáviďte, vyhrňte si rukávy a začněte také makat.

3 7
možnosti
Foto

Také? Babiš maká? Co konkrétně už udělal kromě toho, že vypráví, kdybych tam byl sám, tak bych to a tohle a tamto, ale nemůžu? Nedokáže ani přesvědčit ostatní, dokáže jen fňukat, když není po jeho. Pak ještě dokáže rozdávat kobližky a to je tak asi všechno.

2 1
možnosti

Není Vám divné, že se v líhni TOP nevynořil žádný špičkový politik, který by pasoval do Vašich představ? Nejsme sice velký stát ale v deseti milionech už by se to snad mělo povést. Kníže v zoufalství zkoušel Niedermayera, nakoupil bývalou hvězdu ODS Pospíšila, ale ani v jednom případě žádný zázrak. A Kalousek už masovou oblibu mít nebude. Takže klika kolem Babiše včetně PR mančaftu, bohužel, podotýkám bohužel, nemá konkurenci.

0 1
možnosti

Proč myslíte, že žádný politik v TOP09 nepasuje do mých představ? Na hypotetického ideálního premiéra země mám tolik požadavků co se týká názorů, hodnot i jiných kvalit, že je nesplňuji ani já;-D Ale to neznamená, že by v TOP09 nebyli lidé, kteří mají nebo budou mít na to vést zemi dopředu.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS