Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den , moc vás nemusím ,ale tohle je velmi fundované a hluboce pravdivé

1 0
možnosti
Foto

Karma , bez irelevantních poznámek politického charakteru. Platba spořeby dle velikosti jističe evokuje starý vtip o tom , že všichni muži by měli přispívat na konto ve prospěch znásilněných žen ! Proč ? Protože "vercajk" mají.:-)

3 0
možnosti

ANO,bude líp.To celou tu zlodějinu nemůže nikdo zastavit?Nejvíc postihne nejchudší lidi v malých panelákových bytech nebo starších domcích...

1 0
možnosti

Je vedlejší,

že jste členem TOP 09, vedené Kalouskem, které neudělala pro společnost nic moc dobrého, ale když si zasloužíte karmu, tak ji máte za váš názor napsaný v tomto článku.

Jde o lumpárnu na české odběratele. Cena elektřiny v Evropě klesá a přitom se na elektřině živí stále víc distribučních společností. Vidíme to všichni.

Někdo to musí platit a tak přichází návrh změny výpočtu s ohledem na velikost jističů.

Je to podfuk, protože distribuční společnosti už dnes umí vyrovnávat plynulost příkonu pro spotřebitele tak, že nemají žádné větší problémy.

Není třeba měnit jističe, protože distribuční společnosti už dnes moc dobře vědí, jaký příkon, má kterákoliv oblast a to v ročním, v měsíčním i denním průběhu.

Drobní odběratele v tom nehrají téměř žádnou roli, rozhodující jsou pouze velcí odběratelé, kteří si sjednávají dlouhodobě průběh svého příkonu.

Tedy skutečně se jedná především o úmyslné a bezdůvodné zdražení elektřiny pro drobné odběratele. Klesající výše odběru u drobných odběratelů nehraje do karet energetické lobby!

Karma!

2 0
možnosti
Foto

Jde o důsldek liberalizace trhu s elekřinou, kterou razily politické subjekty typu ODS, TOP09 a další. Cena tím klesla natolik, že téměř všichni vexl prodejci by zkrachovali, kdyby si nevynutili změnu pravidel. Proto utvořili komplot a donutí odběratele platit více. To jim všem umožní přežít.

0 3
možnosti

:DDDDD Úchvatná konstrukce!

3 0
možnosti

Poprvé Vám dávám karmu, pane Procházko ;-).

3 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007