Diskuse

Czechia - díra na východě někde u Ruska

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

V kontextu toho, co se dnes odehrává v Evropě jen doufám, že si to o té díře na východě Ruska bude myslet celá Afrika a Blízký Východ. Netoužím dopadnout jako Německo, Belgie či Francie.

0 0
možnosti
AK

Absolutne neni lhostejno, jak se jmenuje. Novy nazev nerespektuje historicke zeme, ktere Czechia nedavno zlikvidovala. Proto tolik kriku a smradu kolem tohoto slizkeho triku.

0 0
možnosti
JL

Koho zajímá díra v Rusku? Czechia má být zkratka pro angličtinu. Czech republik mimochodem zní jako Check republik, což znamená: Kontrolující republika.

1 0
možnosti
Foto

Česko je hodně zaměnitelné s Čečnou už dnes hlavně v Němčině: Tschechien versus Tschetschenien. Dokonce se to už stalo kancléři Helmutu Kohlovi, když mluvil v projevu o středoevropských zemích a řekl Tschetschenien. V publiku to tehdy vyvolalo smích. Mám dojem, že to kancléř tehdy udělal schválně. Byla to asi jeho malá pomsta za to, že ho v Praze při podpisu česko-německé deklarace Sládkovci vypískali.

2 0
možnosti
JL

Němci nás prostě rádi mít nebudou v dohledné době. Nedávno jsem tu četl blog ženy, která pracuje v Německu. Němci na adresu Čechů poznamenali jen jednu věc: "Češi? Známe, ti v našem městě kradou auta." A tím pro ně debata o české národě skončila.

0 0
možnosti
Foto

K21a17r31e25l 98M91á84d18l71e

16. 4. 2016 10:00

Vypadáte ambiciózní. Asi se bohužel neztratíte, ani až ta vaše neslavná TOP 09 zmizí v pekle.

0 1
možnosti
MP

To zní skoro jako pochvala:-)

0 0
možnosti