Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Klasické socialistické eurounijní kecy bez jediného racionální argumentu, jediné na co lidé jako Vy hrajou je strach a city, protože nic jiného vám už nezbylo. EU se změnila z nefunkční na disfunkční ! a lidé si toho začínají všímat, podívejte se jak dopadly volby v Polsku, na Slovensku, v Rakousku a příště nám můžete napsat kde soudruzi v EU udělali chybu.

9 3
možnosti

Jenže cesta bez EU je cesta do pihele. Jediná naše racionální cesta je změnit Evropskou unii. Tady bychom měli napnou plachty!

2 2
možnosti
RS

Nas narod se musi postavit na vlastni nohy a az potom premyslet o EU. Zatim jsme vyvojova zeme a bude dlouho trvat nez se dotaneme tam, kde jsme byli za prvni republiky. To je dedictvi totality.

1 3
možnosti

Náš stát se bez vzájemnosti EU na svoje nohy nikdy nepostaví! České prachy Češi posílají do daňových rájů místo toho, aby je investovali do České země!

1 3
možnosti
ZB

Karma.Dost bojovníků proti EU starost,že budeme osamělí určitě netrápí.Vidí nás ve štastném objetí ruského medvěda,to přece není osamělost...:-P

4 3
možnosti

Nechápu, proč se toho ruského protektorátu naši lidé dosud nenabažili.

1 2
možnosti
Foto

No...mít partnera je fajn, pokud ... atd atd :) Takhle idealisticky bych EU neviděl, spíše pragmaticky...Pořád je totiž lepší, když na sebe státy štěkají u jednoho stolu, než když každý na svém ... haraší zbraněmi :)

2 2
možnosti
PA

Pane Prochazko, nez prirovnani k vyletu radeji pouzijte prirovnani k swingers party u Angely a sem tam u Francoaze. To sedi myslim lepe :-)

3 2
možnosti
KB

Na jedné straně píšete, že je mnoho států, mnoho rozličných zájmů, ale pak píšete, že nás miliardáři pozvali ke stolu a altruisticky se s námi chtějí podělit o bohatství.

Ano, EU je mnoho rozličných zájmů a představa, že EU funguje jako nějaký altruistický spolek je opravdu hodně naivní.

13 1
možnosti
Foto

Po přečtení jsem si zavzpomínal na Jakešův kůl v plotě. Cítíte se tak, s takovým názorem na EU?

18 7
možnosti
VK

A přesně podle toho píšete například vy. Populisticky, abyste nebyl ten kůl.:-P

3 3
možnosti
Foto

... ta přirovnání vám kulhají na obě nohy.

7 4
možnosti
SB

Já rovněž chci, abychom už nikdy nespadli pod Rusko. Jenže obranu může poskytout pouze zdravá, silná a funkční EU. Jestliže se bude ubírat tím směrem, kterým se ubírá již delší dobu, tak jednou zcela spotřebuje tu podstatu, z které žije, a sebe neuchání před rozpadem a nebude schopna chránit své členy před Ruskem.

Autor už mnohokrát zcela vědomě lhal a lže i nyní, když každému, kdo tvrdí, že EU posílá Evropu do hrobu, připisuje názor, že si takový člověk přeje nadvaládu Ruska.

Já si ji rozhodně nepřeji, ale tvrdím, že EU nikam jinam nesměřuje než k totálnímu rozvratu své západní části a buď k totálnímu rozvratu nebo k návratu do područí Ruska své východní části.

Nic z toho nechci, ale taková je prostě realita.

12 6
možnosti
RS

A co konkrétně ČR dělá pro to, aby byla EU zdravá, silná a funkční?

0 0
možnosti
RV

Já opravdu žasnu, napsat něco tak extrémně nekonkrétního, aby s tím ani nešlo pořádně polemizovat, to muselo dát práci.

11 3
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007