Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Já jsem přesvědčený, že toto je jedno z "prokletí" tohoto státu, které se táhne už od roku 1918. První s čím se přišlo, bylo poukazování, kdo sloužil Rakousku. To se táhlo skoro celou První republikou. Pak přišel protektorát, rok 1945, 1948, 1968 a 1989. A neustále se žilo tím, kdo sloužil Němcům, kdo byl kolaborant, kdo byl nepřítel lidu, kdo sloužil komunistům a tak pořád dokola. A pořád se žilo minulostí a neustále máme nějakého nepřítele z minulosti. A mezi tím, stačila vyrůst nová generace křiváků, zlodějů a zlodějíčků.

A tak se budeme hádat v roce 2016 kdo je větší komouš a přitom už zde máme také novou generaci křiváků a zlodějů, podlézavců, různých pomatenců a nových neomarxistů,......skupiny lidí kteří v roce 1989 sotva chodili do školy a přitom si nezadají s bojovnými svazáky 50. let ...

1 0
možnosti
PK

Nejste sic má parketa, ale v minulosti jste býval věcnější. Dnes produkujete jen bulvární kecy, v podstatě jste obraz TOP, která jde ke dnu. Stále vycházíte z jakési pohádkové představy o kapitalistech co nekradou, neodklánějí. Dnes nejsou typičtí poctiví kapitalisté co vyrábějí a la Baťa, ale finanční šmejdi, protože tam se nechá snadněji vydělat. Proč si myslíte, že má Sanders takový úspěch? Že jsou Američané blbí a hloupí?

1 2
možnosti
JP

J95o32s75e81f 25P44o79t51r

13. 5. 2016 21:30

Pan Babiš si přihrál malou domů 50 milionů. Je podnikatel, ví jak na to, protiprávní prý to není tak co. A to je právě otázka jak zaregoval. Jako malý zbabělý kluk, okamžitě se mstít jinému ránou pod pás. A tak navrhl zdanit církevní restituce na základě lži o ceně půdy - samozřejmě, že se jedná o stavební parcely. A teď k dalšímu útoku využil paní Šlechtovou. Takový člověk prostě ztratil kredit být úspěšným politikem - kdekoliv v Evropě, ale ne u nás, všichni ti co berou 15 tisíc ho budou opět volit a čekat jak to změní, jak si nic nepřihrává domů.

V poslední době, si něco podobného nedovolí nikdo z ČSSS, ani z opozice.

3 0
možnosti
Foto

Naopak, to je vizitka systému, který Babiše stvořil. Na druhou stranu si myslím, že lidé co fandí a věří státu si přesně takové politiky zasluhují.

0 0
možnosti
Foto

Utkvělou představou stárnoucích revolučních studentů je zprivatizovaný stát, kde se ve vládě střídají nastrčené loutky a skutečnou moc drží zákulisní vlastníci zdrojů. To má jako prezident státu úřadovat v nájmu ? Ano, to by se jim líbilo Rv

1 3
možnosti
Foto

Nejdůležitějšími zdroji jsou lidé a ty vlastní politici. Jinak správnou představou je žádný stát a žádné násilné vyvlastňování.

0 0
možnosti
Foto

Zeman, Babiš, Šlechtová: Kdo z nich je největší komouš?8-o

Z CV autora:

Risk analytik, absolvent FMV VŠE. Podporovatel a člen TOP09. Pravicový, prozápadní, proevropský.

Zdroj: http://martinprochazka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=520036

A což tak autor sám , přesně ,,SOFISTIKOVANĚ " vykládající ,,lidu" co třeba jest, a tak skvěle plnící ideologické zadání své ,,rodné strany"?Rv

4 4
možnosti
Foto

Autor v podstatě hlásá to co zde kritizuje. Jen se nás snaží přesvědčit, že jejich grupa by nás okrádala lidumilněji. Proto tyhle hochy považuji za daleko nebezpečnější, než komunisty, které mám přečtené.

4 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007