Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na to uz si dele dela zuby Frankfurt. Do Prahy se porad jeste stehuje ruska mafia.

0 0
možnosti
Foto

O50t31a 32V57á18l45e73k

8. 7. 2016 11:04

Z Londýna se k nám žádné finanční instituce nepřistěhují, neboť jim nemůžeme nabídnout zdaleka tak stabilní právní prostředí, jako mají a nadále budou mít v Británii.

S ostatním (EU, euro) souhlasím.

0 0
možnosti

Pan Procházka je zřejmě vynikající odborník. Takže se jenom divím, že o něm nic není slyšet ve světě mezinárodního obchodu, nevycházejí o něm články Forbesu, nevlastní úspěšný fond a nekonkuruje Buffettovi. Nebo je to jinak a jsou v tom fondy a dotace EU?

1 0
možnosti

Tak všechny ty skvělé výhody, šance a světlé zítřky nám už slibovali vaši předchůdci před referendem o vstupu do EU, potom je opakovali při podpisu LS. Pamatujete toho socialistu vizionáře (nepamatuji si jméno) jak při podpisu vykřikoval to správné marxistické "Dohnat a předehnat" (tím myslel USA;-D;-D;-D)? Jak tak koukám ono pořád NIC, naopak z krizí tu máme frontu, jak za komoušů na banány. To Vy osobně samozřejmě nemůžete pamatovat autore, na to jste moc velký "ucho". Apropó, kam po volbách? Kam se vrtnete? Už máte něco vytipovaného?:-P

2 0
možnosti

jak tak koukám, vy se chcete vrtnout do náruče velkého východního bratra :-)

0 2
možnosti
Foto

Dal jsem Vám karmu a kouknul jsem se na top hodnocené reakce. Dle očekávání - rusofilové , chinafilové (?) a jiní snílci opět v převaze.

My jsme holt husité do morku kostí.:-(

1 2
možnosti

I kdyby se euro prijalo, my nebudeme schopni dosahnout naseho potencialu do te doby, nez se u nas nezlikviduje dnesni postkomunisticky centralizacni a prerozdelovaci system. Tzn. likvidace kraju a zavedeni spolkoveho systemu s durazem na lokalni hospodareni a tim padem i kompletni predelani danoveho systemu. Do te doby to budou stale druhe housle.

0 1
možnosti

V kontextu s vaším minulým blogem o škodlivosti referend je fakt, že kdyby k tomu kroku urychleného přijetí eura přistoupila tato vláda, znali bychom jména těch, kteří nám to dobro způsobili. Nicméně, to by byli pánové Sobotka a Babiš. Ti by slízli tu vaši smetanu raketového nástupu Česka do kosmického či IT průmyslu a finančnictví. O nějakém Kalouskovi by v dějepisu nebyla ani zmínka. Ten bude, jak to tak vypadá, ještě nejméně 5 let sedět na vládní střídačce. Naštěstí Sobotka nemá na takové věci cojónes a Babiš si zachoval zbytky zdravého rozumu. Nu ... pro příště, zvažte všechny důsledky svých návrhů ... tak nějak stranicky.

2 2
možnosti

Tak by slízli smetanu, ale oprávněně, Ať se Babiš zeptá Teličky. Mně je úplně jedno, kdo slízne smetanu a kdo udělá dobré kroky. Nezáleží mi kým budou užitečné věci prosazeny, ale že budou prosazeny. Mým cílem je, aby tahle země prosperovala, ne za každou cenu dostat TOP09 do vlády, ale především dostat tuto zemi vzhůru.

1 2
možnosti

... zaujalo mne to záchranné kolo s nápisem JSEM EVROPAN, které máte kolem profilového fota - nebylo na něm původně TITANIC?

4 0
možnosti
Foto

I10v70a62n 90M26a11r69e26k

8. 7. 2016 6:39

P.Havlíčku Bedřichu R^R^R^[>-]

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS