Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

S takovou totalitní a diktátorskou politikou, kterou EU praktikuje, bych se do středu dění nehrnul. Celá EU dnes slouží německým a francouzským zájmům, zatímco na zájmy a potřeby kupříkladu Česka nikdo ohled nebere. EU v této podobě tudíž nemůže přežít.

9 1
možnosti

Ruský protektorát je lepší?

0 0
možnosti
MN

Milý autore, vsadím se, že kdybyste žil za minulého režimu, byl by nadpis Vašeho článku "Za ještě pevnější semknutost se a spolupráci SSSR" a v článku byste horoval pro vstup do svazku jako 16: svazové republiky. ;-)

13 1
možnosti
DK

Rikal jsem si "to neni mozny, ten chlapec se snad uplne pomatl, pripadne si dela srandu"...ale pak jsem koukl do infa a vidim TOP09, tak je to jasny...je to ta prvni moznost ;-D

14 1
možnosti
VZ

No, pokud si mám vybrat zdali plout plnou parou na luxusním Titanicu (EU) anebo o něco pomaleji na menší a méně luxusní lodi, tak jsem jednoznačně pro to druhé. Hlasoval jsem pro vstup do EU, ale teď už bych nejspíš hodil svůj hlas obráceně. EU se z perspektivního svazku zaměřeného na maximální zefektivnění hospodářské spolupráce změnila na byrokratický moloch, proti kterému se už i to vysmívané RVHP začíná stávat příkladem efektivity. Pan Sinnreich přede mnou to vystihl velice přesně. Opakovat netřeba. Na příkladu tzv. uprchlické krize se to ukázalo v plné nahotě a nově se tomu nasazuje koruna ohledně omezení možnosti občanů držet zbraně. O kravinách typu zákaz žárovek, zákaz rtuťových teploměrů, prosazování obnovitelných zdrojů energie, downsizing automobilových motorů a spoustě dalších už ani nemluvě.

Závěrem už jen podotknu, že mne neskutečně děsí skutečnost, že vysoká škola, za kterou se Fakulta mezinárodních vztahů VŠE prohlašuje, plodí takovéto "odborníky" na risk analýzu. To je něco podobného, jako kdyby absolvent techniky básnil o perspektivách perpeta mobile. Jenže toho by utloukli jeho vlastní kolegové. To se pak věru nemůžeme divit, že to s EU vypadá jak vypadá.Skoro hádal, že osudný ledovec už se vynořuje na obzoru. Varování v podobě Brexitu a posilování nacionalistů napříč kontinentem zjevně zůstalo bez odezvy. Naopak, navrhuje se léčba průjmu projímadlem.

14 1
možnosti
JR

J77a50n 42R81á74ž

20. 4. 2017 9:00

Ta posledni věta je trefná!

1 1
možnosti
JS

EU- nadherna myslenka evropske spoluprace bez hranic a cel. spolecne meny, hospodarsky a politicky gigant schopny konkurence s USA a Cinou.

Nesmela by se toho vsak zmocnit banda socialisticko/komunistickych ideologu, zelenych poblouznenych silencu a hospodarske mafie reprezentovana nesmirne zbujelou byrokracii. Vysledkem je politicka zbabelost. moralni upadek a hospodarsky bankrot.

17 2
možnosti
PB

..... bych se teda nebránil tý evropský integraci,- by však nebylo vod věci zrobit si prvně pořádek doma v oblasti vnitrostátního práva a hlavně v oblasti vymahatelnosti práva,- když už se teda chceme integrovat do teho EU společenství!,- ...... např. kauza "Klinika";-D!,- opravdu si myslíte že sme schopni se jako právní stát plně integrovat do EU když sme za tři roky nedokázali tento objekt vyklidit, odstíhat podezřelé za neoprávnění užívání cizích prostor a řádně tak ochránit majetek státu?,- taková blbost!,- ale vono nás to víc posouvá k nikoliv evropský, ale spíš k tý africký integraci, žejoVEU ?!

7 0
možnosti

Ano je to naší ostudou, že naši politici více nedbají na spravedlivou demokracii, nectí demokratickou dělbu moci, dělají zákony, které nedodržují, podporují nevymahatelnost práva a mají plnou hubu sociálních jistot, ale o nás obyčejné se nestarají! Naší ostudou? Jednak jsme si přetáhli přes Listopad manýry komunistické éry a jednak ty komunistické pohrobky stále volíme do Parlamentu. Ale to už je naší občanskou ostudou!

:-)

0 0
možnosti
OK

O33t68a 57K49i91n89c

19. 4. 2017 22:45

R^ Mám podobný názor jako vy, takže ode mne karma.

4 7
možnosti
LO

Hesla jak z Rudého práva v roce 50. Vznešená myšlenka, buďme součástí....

13 2
možnosti
KB

K92a93r98e51l 58B36o65k

19. 4. 2017 22:42

Dobře zpracováno. KarmaR^

5 9
možnosti
JH

Pane Procházko, vaše blábolení je trapné.

10 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007