Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak se může někdo označovat za pravicového a proevropského zároveň, když byl celý projekt EU v podstatě uzurpován extrémní levicí fakt nechápu

9 1
možnosti

I když u člověka ze strany, co se snaží lovit hlasy od konzervativních katolíků a městkých pseudoliberálních levičáku zároveň mě to asi zas tak nepřekvapuje...

4 1
možnosti
JB

J86a14n 81B93u15r73d38a

19. 4. 2017 21:36

Tak určitě.

0 0
možnosti
MP

Liberalizace obchodu, volný pohyb kapitálu a pracovních sil, otevření a demonopolizace energetických a dopravních trhů, to je podle Vás levicové? Ano, v EU je mnoho levičáků. Ale to je i v Česku. Já Vám nabízím tu pravicovou vizi EU i pravicovou vizi českého státu. Česko také neodepíšete jenom proto, že tu teď vládnou socialisté.

3 7
možnosti

A co takhle regulace vysazování vinic? Legislativa pro kontrolu cen cukru?

Těch příkladů by bylo. Jinak mě je projekt EU v podstatě sympatický, ale obávám se, že se strašlivě zvhrnul a blancuje na mezi reformovatelnosti. Ani brexit nedonutil špičky EU k sebereflexi a teď nám nutí fašizující zákon o zbraních. Jde do tuhého.

Jinak členství ČR v EU ztratilo velkou část legitimity s podpisem Lisabonské smlouvy. Když pomineme čachry jinde v evropě stylem "když nevyšlo referendum jak chceme hned, vyjde napodruhé", tak ani volení zástupci prostě nemají sebemenší právo takovým stylem zasáhnout do suverenity státu. Toto rozhodnutí mělo proběhnout v referendu.

8 2
možnosti
MP

Kdyby v 50. letech probíhalo referendum o volném obchodu, nikdy bychom žádný neměli. Referenda se přeceňují, zpravidla se nehlasuje o podstatě otázky, ale o důvěře v lidi, kteří stojí za jednou či druhou odpovědí. Někdy je potřeba více rozumu a méně emocí, nejen při hodnocení směrnice o zbraních.

2 3
možnosti

Smlouva o volném obchodu a odevzdání velké časti moci, která v podstatě definuje co to stát vůbec je, jsou dva brutálně odlišné kalibry.

S těmi emocemi a rozumem jste mě rozesmál. Proto se tyto gun control nesmysly vždycky vytahují ze šuplíků a začnou protlačovat po nějakém teroristickém útoku že ano? Protože to je přesně období kdy je nejvíce chladných, rozumných hlav... (sarkasmus)

4 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007