Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak dnes, Martine, bez karmy!

ODS a TOP 09 mají krásnou pravicovou rétoriku, ale ve zdravotnictví znají jen a jen levicové sociální inženýrství!

Andrej Babiš je především podnikatel a jako takový je to pravičák. Ale naši voliči dali sociálním demokratům moc k převálcování. A tak státní rozpočet neuhlídal. Proklamovat Babiše za levičáka není pravdivé.

Vy se spíš bojíte toho, že jako máme Trumpa u nás na Hradě, můžeme mít předsedou vlády Berlusconiho. Ale to je o něčem jiném!

Pravda je, Martine, víc než ideologie!

:-)

1 0
možnosti
MP

Dnes to není o zdravotnictví a s tou výhradou nesouhlasím.

Že je někdo podnikatel z něj nedělá pravičáka. Praktická politika Andreje Babiše je svou filosofií levicová a opravdu za to nemůže pakt se sociálními demokraty. Více kontrol a více regulace je jeho vlastním tažným tématem. Chce celý stát řídit jako firmu, svojí firmu a ostatní podnikatelé jsou v tom jeho holdingu podřízené dcerky.

2 0
možnosti

Hlavně,aby se vrátila premiérka Nagyová a její kamarádi.

1 1
možnosti
Foto

tomu nerozumím. Vaše vláda, pod vedením Miroslava Kalouska zvýšila darebácky DPH a nyní chcete lidem namluvit, že snížíte daně ?

5 3
možnosti
MP

Vládu vedl Petr Nečas, nikoliv Miroslav Kalousek. A DPH byla zvýšena, zatímco část sociálního pojištění byla navrácena do kapsy občana prostřednictvím druhého pilíře důchodové reformy. Socialisticko-oligarchická vláda zrušila druhý pilíř a zvýšené DPH ponechala. Ehm, kdo tedy zvýšil daně? ;)

4 4
možnosti
LC

Jo a výpadek v příjmech sanujeme jednotnou sazbou DPH 25%. Kalouskův sen. Bože jak na takové sliby ještě může někdo skočit. Kalouskovo "Za této situace by daně zvyšoval jen idiot" je nezapomenutelné. Volte mě, já vám vrátím 90%.

1 2
možnosti
MP

Já bych rád viděl jednotnou sazbu daně na 15% a byl bych rád, kdyby se podařilo stát natolik zefektivnit co nejdříve.

3 1
možnosti
Foto

Pokud by si měli občané ČR rozhodnout o své vlastních financích úplně sami, tak by zcela zrušili veškeré daně a zdravotní a sociální pojištění, nyní diktované jasně státem. To je celkem jisté. Jak bychom ale pak utáhli školství, policii, hasiče, státní správu, penze, zdravotní a sociální, je otázkou. Také nám roste celkem dost náš dluh.

0 2
možnosti
AR

Na toto jak utáhnout policii, hasiče, vojáky atd. odpověď získáte na Haiti. Tam totiž téměř vůbec daně nemají. Všechno se musí platit, třeba rodiče i učitele ve škole, pokud učí jejich děcko.

0 1
možnosti
PK

Ještě bych Vám poradil - Vaším jednoduchým nadáváním na Andreje mu zvedáte preference. Čím více takových článků, tím hůře - pro Vás:-)

1 1
možnosti

Ano! Nadšení pro TOP 09 po brilantním konzervativně pravicovém rétorickém cvičení Miloslava Kalouska, když se ucházel o post předsedy, jste se stali pouhou stranou antibabišismu. A to je málo!

0 0
možnosti
Foto

Velice pěkně popsaný rozdíl mezi pravicovou a levicovou politikou tj. mezi JEDINCEM, jakožto hlavní jednotkou pravicově smýšlejících stran a STÁTEM jakožto hlavní jednotkou levicově orientovaných stran. Čím více napravo tím více důraz na samostatnost a odpovědnost občana, čím více nalevo tím větší důraz na silnou pečovatelskou roli státu s minimální odpovědností občanů... I já jsem zastáncem té pravé cesty a proto karma! R^

6 0
možnosti
ZB

Vy si opravdu myslíte, že v Česku existuje pravicová strana?

1 0
možnosti
ZB

TOP 09 a ODS se už krásně všem voličům představili, rozkradli všechno, co nebylo přibité. Tedy pro slušné lidi obě strany nevolitelné.

3 2
možnosti
AR

Prvními kteří si pomohli k majetkům byli po převratu komouši. Privatizační zákon byl tehdy pro ně výhodně federální Čalfovou vládou nastaven. Byli prvními kteří privatizovali a pak za nedlouho výhodně již svoje podniky odprodali zahraničním partnerům. Nestraníci šanci tehdy neměli žádnou, jedině otevřít si živnost. !!

2 0
možnosti
PK

Nedělám si iluze o praktikách žádné politické strany (a pracháčů co za všemi musí stát), ale těším se - až navrhnete snížení odvodů na sociální zabezpečení o 8 procentních bodů - jak Vám porostou preference. A seniorů přibývá. Sice "bruselští" radí snížit odvody ale pak se hned dozvím, že náklady na pracovní sílu u nás jsou cca poloviční. Andreje nemusím, mračil se na mne na Andělu když tam před posledními volbami "úřadoval". Ale pracuje v koalici a některé socdem aktivity by asi nepodporoval - sociální byty, mateřská pro pány apod.

1 0
možnosti
PK

Jinak si myslím, že na začátku Vašeho blogování měly vaše článečky lepší úroveň.

0 0
možnosti
TG

Volební programy? Krásná slohová cvičení. TOP 0,9 nic vracet nebude a tiše se vytratí z parlamentu....

4 1
možnosti
MP

Volební program je konkretizace vize, jak by měla ČR vypadat za pár desetiletí. Já bych řekl, že budoucnost je celkem důležitá, vy ne?;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007