Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že Babiš za sebou nechá rozvrácenou zemi. Ti, co přijdou po něm, budou v obtížné situaci a budou muset dělat nepopulární opatření. A koblihy pak budou říkat: "Jo, za Babiše bylo dobře, ten nám zvyšoval důchody. A tihleti nám jen utahujou opasky."

3 0
možnosti
FM

A to ten Babiš domatlal všechno i v okolních státech? Samozřejmě, každý člověk dělá chyby, obávám se však, že kdyby byl ministerským předsedou kdokoliv jiný, situace by lepší nebyla. Viz okolní státy. A že je někde momentálně líp? Vždyť si všimněte, že je to jako na houpačce.

1 4
možnosti
MP

No to je právě ten problém pane Michalico, v žádném státě není situace tak špatná jako u nás. V žádném. Lze si možná představit, že by to někdo domatlal i hůře, ale alespoň průměrný lídr by si vedl podstatně lépe.

0 0
možnosti
BH

Máte naprostou pravdu, už delší dobu jsem chtěla napsat něco podobného. Bohužel si náš nejvyšší a nejlepší manažer neuvědomuje, že největší umění manažera je postavit tým kvalitních a zkušených lidí a pak je jenom řídit správným směrem a vytvářet jim podmínky pro jejich práci. Žádný CEO nechodí kontrolovat zásoby nebo instalaci nového stroje. Ale má jasno, kam chce jít a jak to zajistit. Tímto způsobem nemůže fungovat ani podnik o dvaceti lidech, natož stát s 10 miliony obyvatel s pandemií koronaviru k tomu.

9 1
možnosti
Foto

Naprosto přesně řečeno R^

1 2
možnosti
PJ

já mám obavy spíše z něčeho jiného, a to , že Babiš to dělá cíleně, protože on prostě nemůže být tak hloupý. Nechá po sobě rozvrácenou zemi a obávám se , že cílí na prezidentský úřad. Mezitím díky krizi neuvěřitelně zbohatne a už se mu nikdy nic nestane.

10 1
možnosti

Krize vždy odhalí slabá místa. Zatímco něco udržovat dokáže hodně lidí, v době změn se oddělí zrno od plev. Babiš velice dobře dokázal nic nedělat a jen si tiše hlídat svoje věci. Jenže tady má něco ukázat a neschopný státní aparát ho samozřejmě nepodrží. Tipl bych si, že v Agrofertu si vybral schopnější managery, ale ve státní správě nemůže

1 0
možnosti
Foto

Karma, ona se ta neschopnost projevovala už při sestavování vlády, do které vzal každého, kdo mu neodmítl.:-)

11 2
možnosti
Foto

Koukám, že zoufalý Zavadil už bojuje za zoufalého Babiše sám.;-D Že by už i kobliháři začínali vidět, jak to je?:-)

2 1
možnosti
JR

J17a69n 50R35á26ž

6. 3. 2021 18:15

Existují testy, kterými se hodnotí schopnost manažera vyrovnat se s krizovou situací. Jsem přesvědčený, že by Babiš sám, bez nápovědy nějakého poradce tento test nezvládl, protože vše, co činí jen potvrzuje absolutní nedostatek schopnosti pochopit základy krizového managementu. Ne, že neumí, ale myslím si, že ani inteligenčně není schopen uplatňovat v praxi pravidla, kterými se řídí rozhodování v krizových situacích.

Babišovi, jak lze dlouhodobě pozorovat, jde jen a pouze o to, aby jeho osoba byla vnímána pozitivně především u občanů, kteří buď nemají schopnost pochopit jeho důsledky jeho chaotického jednání nebo nemají čas se jeho chybnými rozhodnutími důkladně zabývat, protože právě ti tvoří jádro jeho voličů.

Všimněte si, že každé Babišovo rozhodnutí je vedeno pouze tím, jak je veřejností vnímán, tedy jak mu obraz tohoto vnímání zprostředkuje jeho PR manažer. Takže vyfotit se před dodávkou vakcíny do Motolské nemocnice je u něj přednější, než zásobit vakcinami ohrožené okresy.

PS. S nadpisem článku ze plně ztotožňuji! Karma!

29 2
možnosti
HH

hlavně je vidět, že Babiš, když mluví naživo, tak mnohdy ani nedá dohromady smysluplnou větu...prostě pan Manažer...

11 1
možnosti
HH

ten nadpis je ještě dosti shovívavý...ve skutečnosti jde o mnoho životů a obrovské škody na ekonomice. I když je pravda, že je asi v plánu předat na podzim zemi tak zhuntovanou, že příští vláda bude muset hasit STBákovi problémy a bude nepopulární...

20 1
možnosti
FS

Naprosto přesně, pane autore, je to Matla z Čapáku!

21 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007