Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi relativně inteligentního

0 0
možnosti

R^

Souhlas!

Jen mi to hlava nebere, že čtu různá vulgární slova v textech a diskusích, a nikomu to nevadí. Když jej použiji já, nesmím diskutovat! Čtu různá synonyma postkomunistických papalášů a nikomu to nevadí. Napíšu toto synonymum já a nemohu diskutovat! Dokonce pro slovo "soudruh" jsem nesměl diskutovat! Možná jsem tu nežádoucí. Quod licet Jovi non licet bovi?

:-)

0 0
možnosti
AA

Co jste vystudoval že tomu tak rozumíte a urážíte

1 1
možnosti
JJ

No, ani se mi to nechce dál číst, ty reakce na Váš článek. Když odhlédneme o covidového tématu , chci říct, že i já jsem velmi nešťastná z toho, kdo nám nyní sedí na hradě českých králů......................

3 2
možnosti
MV

M44i48l50a89n 76V55i33k

16. 3. 2021 17:34

Občas tady někdo ze sebe udělá blbce. Vám se to povedlo excelentně.

5 3
možnosti
IN

Nejen na východ od Evropy má EMA jasno a nabádala ke zdrženlivosti např. při aplikaci vakciny Astra Zenecy pro vedlejší účinky. To by bylo asi zle, kdyby tohle se potvrdilo u ruské vakciny. Už loni v listopadu měl výhrady vysoký úředník EMA, že " je významný rozdíl ve kvalitě vakcin PFIZERu již aplikovaných ve srovnání s vakcinou při prvotních klinických studiích." Nestojí to k zamyšlení ? I u Astry Zenecy jsou snad různé tzv. šarže používané v Evropě, takže mají jiné vedlejší účinky při očkování ? A někteří lidé u nás mají dojem, že Sputnik je špatná vakcina už protože je ruská, píchnout si ji je snad jako ruská ruleta. :-)

Kde je tedy pravda, pane blogere ?

2 2
možnosti
VK

Sice se neptáte mě, ale netuším, na co se vlastně ptáte?

I v tisku proběhlo, že zpoždění vakcín je způsobené nejen rozšiřováním výroby, ale i úpravami vakcín vzhledem k účinnosti vůči novým mutacím koronaviru.

Detailní, veřejně dostupné informace ohledně dopadů očkování Sputniku jsou nulové. Mohu Vás ubezpečit, že po očkování Sputnikem zemřely již stovky či tisíce lidí, a to z nejrůznějších důvodů, ale detailní analýza příčin jejich úmrtí se k Vám nikdy nedostane.

Sputnik, registrovaný u EMA, už bude jiný příběh.

0 0
možnosti
MM

M90i19r28e97k 38M82e45d50á61k

16. 3. 2021 15:27

Na co by nám byl Sputnik? Teď bude fůra levný Astry, když to v půlce Evropy pozastavili. Možná i zadarmo.

Jinak se divím, že už nějakýho "investigativce" nenapadlo vyrazit do Maďarska nebo Srbska, tam chytit nějaký důchodce, co by jim za pár set éček sehráli před kamerou divadlo, jak jim po Sputniku bylo zle a jen taktak, že to přežili. Dva tejdny by měli zprávu dne.

6 2
možnosti
ZZ

Už se na tom pracuje. ČT to zajistí !!!!

;-D;-D;-D

1 2
možnosti
VB

Evropští politici se zapřahají do vehiklu ruské dezinformační kampaně. Jako oslíci s mrkví na provázku před čenichem, běží za Sputnikem tak jak je vodí Kreml. Bez ověření účinnosti od EMA je sputnik jen cosi z rozvojového světa.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767286

3 5
možnosti
ZZ

A umíte dát odkaz i na něco věrohodnějšího, než je vaše zprofanovaná osoba ?

;-D;-D;-D

0 2
možnosti
JH

J13a43n 17H44y98n56e39k

16. 3. 2021 10:20

EU zatím s vakcinací prohrává. Nesplnila avizované dodávky vakcín , a tak se neúměrně opozdila vakcinace . Tam hledeme problém dnešních dnů. Už tři měsíce je toto zpoždění a dodávky jsou pořád omezovány. Zatím má přednost USA .

3 1
možnosti
PB

Prosím vás, můžete uvést zdroj informace, že Rusko má nedostatek Sputniku i pro vlastní obyvatele? Co pozoruji já přímo na místě, tak v Moskvě už jsou proočkovaní téměř všichni a očkuje se tu tak intenzivně, že v ČR se o tom může lidem jen zdát. Očkovací centra jsou na každém rohu, v obchodních centrech, muzeích apod., naočkovat se můžete bez jakýchsi nesmyslných "registrací", prostě přijdete, max. vystojíte menší frontu a necháte se naočkovat.

3 3
možnosti
ZZ

To samé jsem psal už na několika diskuzích - ale byl jsem označen diskutéry za prokremelského havloida, či co.

;-(;-(;-(

2 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007