Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, jak si pane Šimek bedlivě hlídáte své příspěvky a všechny kdo s Vámi nesouhlasí mínusujete. Vy máte jen svojí křesťanskou pravdu a přes tu vlak nejede i když v řadě věcí vědomě lžete.

5 0
možnosti
Foto

Pane Šimku, drtivá většina našich už je z Afghánistánu doma, kdežto Macron teprve slibuje, že zahájí evakuaci vlastních. Tak jak je to s tou naší "neschopnou vládou" ???? Není tu čirou náhodou neschopný někdo úplně jiný?

4 0
možnosti
Foto

Vidíte, 40 milionů lidí se teď třese před jakýmsi spolkem fanatiků, i když dostali zbraně a naučili je s nimi zacházet.

Bohužel, těžko pomáhat někomu, kdo tu pomoc nechce.

6 0
možnosti
Foto

Vidíte, 40 milionů lidí se teď třese před jakýmsi spolkem fanatiků, i když dostali zbraně a naučili je s nimi zacházet.

Bohužel, těžko pomáhat někomu, kdo tu pomoc nechce.

6 0
možnosti
Foto

Jen jedna věc tu ještě nezazněla, obava z teroristických útoků ve státech, které nabídly útočiště těm, kteří pro ně pracovali. Zrada a tak tuto spolupráci určitě berou, se neodpouští a ani tisíce km pomstu nezastaví o tom jsme se již mnohokrát přesvědčili.

1 1
možnosti
Foto

Část z utečenců mohou být přímo Tálibové nebo jejich přívrženci, hrající to na dvě či i více stran....

1 1
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Potrestání Usami bin Ladina se povedlo, demokratizace země se nepovedla. Proč? Muslimská víra dostala přednost před demokratizací. Proto celá země se podrobila Talibánu. Ti vzdělaní Afganistánci nestačili utéci, naše pomocníky jsme tam nechali na pospas Talibáncům k podříznutí jako ovce! Andrej Babiš se o ně nepostaral včas, i když byl k tomu vybízen tři roky Janou Černochovou (ODS) z Výboru pro bezpečnost. To je naše ostuda!

!!

1 3
možnosti
Foto

Jenže co když to Usama bin Laden nebyl? Proč by terorista svou účast na útoku 16.9.2001 popíral, když k jiným se teroristé obvykle hrdě hlásí? Pokud se totiž nepřihlásí, jejich akce postrádá smysl. Jak je možné, že zpravodajský výbor Senátu Davida Borena měl o Ladenovi jasno už v okamžiku, kdy se o útoku na Dvojčata dozvěděl, přesto ale CIA Talibanu nikdy žádné důkazy nedodala, protože je neměla.

2 1
možnosti
Foto

S poslední Vaší větou absolutně nesouhlasím. Není vina české armády, že evakuace vázne. Na jedné straně je třeba si uvědomit, že armáda musí poslouchat politiky, kteří když nezavelí - evakuovat, na štábu se nepohne ani myš. Za druhé je třeba vzít v potaz skutečnost, že není v moci naší armády fungování na letišti v Kábulu. Když Američané, kteří si to tam vzali na povel, zakážou vzlétat a přistávat, těžko s tím Aleš Opata něco udělá... A to ani nepíšu o chaotičnosti na místě samém ze strany místních na ploše atd. Čili naši armádu v tomto směru nelze vinit, to jste hodně přestřelil...

1 0
možnosti

Andrej Babiš byl tři roky vyzýván k postarání se o naše spolupracovníky od Výboru pro bezpečnost (Jana Černochová z ODS) a nedbal. Pokud takto chtěl vydržet do voleb, aby neztrácel voličské hlasy, pak je to velká ostuda Andreje Babiše, že problém včas neřešil! :-)

1 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Každý má pravo na svůj názor? Ano! Ale nikdo nemá právo nám lhát! :-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Ty podmínky se dohadovaly dost dlouho.

2 0
možnosti

Biden má pravdu v tom, že nelze donekonečna pomáhat někomu, kdo pomoc ve skutečnosti nechce. Kdyby se Afghánci postavili za svoji armádu, museli by (navíc s podporou západu) uplácat Taliban čepicemi. Ale ta vůle tam evidentně není.

5 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007