Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Starobních důchodců je 2, 7 milionu a menší zbytek do celkových "3 melounů" jsou důchodci invalidní. Což je docela slušný počet potencionálních voličů - a pokud by se autor stal nějakou náhodou někdy premiérem a chtěl si svou vládní úspěšnou misi zopakovat - potom by zcela bezpochyby zvedl před volbami důchody rovněž tak (přestože nyní tento šílený způsob kritizuje!!). ;-O

2 6
možnosti
MP

Pokud by se autor stal premiérem, pak bude vždy pečlivě vážit každý jeden vládní výdaj a nikdy se nesníží k tomu, aby si voliče kupoval za jejich vlastní peníze nebo dokonce na jejich vlastní dluh.

2 3
možnosti
ZZ

Takže žádné zbraně a armáda ?

;-D;-D;-D

0 2
možnosti
MP

Na to jste přišel jak? Spíše žádné slevy na jízdné, významná revize dotačních titulů a jejich zaměření, digitalizace a automatizace spojená s redukcí státního aparátu, podle mne mnoho rozumných cest jak neplýtvat, udělat ze státu fungující servis pro občany a uspořit spoustu jejich peněz.

1 0
možnosti
ZZ

Ty slevy na jízdném vám klidně schválím, protože se nevztahuje na palivo u benzinek, ale že ještě nikoho z TOP nenapadlo, jak doopravdy ušetřit na státní správě, nebo vy už máte tip ?

:-)

3 1
možnosti
Foto

I ty slevy na jízdném jsou podporou chodu systému. Bez toho by byla ještě horší tzv. doprav. obslužnost, ba by leckteří smluvní dopravci nebyly schopni ani existovat. Vše souvisí se vším, a i to Vy dobře víte;-)

3 0
možnosti
Foto

Opravdu budu chtít vidět, jak premiér Procházka z Topky /což je ale nemožné, protože trojspolku SPOLU dosud velí Fiala!!/ tak možná ministr Fialovy vlády Procházka bude redukovat státní aparát na Úřadech práce, kde o dávky hmotné nouze dodnes žádají pomocí armády úřednic nepracující občané čelící diskriminaci, co neumí číst a psát - a on jim Procházka vezme možnost o dávky požádat, protože půlku úřednic, co nepřizpůsobivým žádosti ještě donedávna "ochotně" vypisovaly, pošle Procházka k čertu. ;-O

1 0
možnosti
Foto

I ti důchodci jsou velice důležitým segmentem v ekonomice coby důležitá a nezanedbatelná kupní síla. A i tu je potřeba pro systém udržet, neb podstatná část jejich důchodů plyne přímo i nepřímo zpět do ekonomiky;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007