Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže říkáte, že mě i ostatní stát nutí pod hrozbou trestu platit zdravotní pojištění, dokonce jsou nuceni ho platit pod hrozbou trestu i osoby bez zdanitelných příjmů, abychom nakonec byli rádi, že si nás v nemocnici všimnou, když budeme nemocní? A dále říkáte, že sice všichni máme povinnost platit povinné zdravotní pojištění, ale současně není zajištěna dostatečná kapacita nemocnic? Důvodem k zavedení povinného pojištění vždy bylo, že se nám dostane odpovídající zdravotní péče a nemocnice budou mít dostatečnou kapacitu, kdyby nebylo povinné zdravotní pojištění, lékaři by se na nás vykašlali a do nemocnice bychom se nedostali. Tyto důvody zjevně pominuly, takže je načase zrušit povinné zdravotní pojištění. Nechť si ho každý sjedná dobrovolně nebo nesjedná a pak se uvidí, pak můžete dělat na lidi bububu, nemáte pojištění, není pro vás místo v nemocnici.

3 1
možnosti

Prestižní německé lékařské časopisy (Ärzteblatt, Ärztezeitung) otiskly výsledky pitev zemřelých po očkování, které provedli erudovaní němečtí patologové z univerzitních nemocnic pod vedením uznávaných kapacit (psala jsem o nich na svém blogu): 30 % - 40 % pitvaných mělo známky toho, že zemřeli "na očkování", nikoli na nějaké své vážné nemoci. Ne/reakce některých němec. úřadů může znamenat jediné: že to bohužel je pravda, ne každý organismus tyto vakcíny vydrží (novinářům na tiskovce patologové promítli např. mikroskopické snímky tkání, rozbor obsahu vakcín - výskyt látek, které v nich neměly být, apod.). Kdyby patologové neměli pravdu, už by na ně bylo podáno trestní oznámení. Úřady mlčí, ale to není dobře, lidé se stejně nakonec dozví, že kolem vakcín existují přinejmenším sporné oblasti. Úplně jinak postupovaly skandináv. země: při prvních signálech horších účinků vakcíny (AstraZeneca) s ní ihned přestaly očkovat, občanům úřady netajily, že vakcíny jsou i rizikem, pak se více občanů rozhodlo pro očkování, více věřili svému státu. A jen na okraj: při těžkém covidu se některým opravdu špatně dýchá, ale bohužel některým očkovaným rovněž - např. když jim po očkování ochrne obličej vč. jazyku apod. - nemohou dobře dýchat ani jíst, ani pít, kdo má slabší celk. zdravot. stav, někdy se dostane do většího maléru. Berliner-zeitung např. ukázal němec. operní zpěvačku, která po očkování ochrnula - obličej i tělo, musela skončit se svou profesí, dodnes se léčí.

2 2
možnosti
Foto

J62i27ř64í 84K15i52n47d48l

16. 11. 2021 10:51

Vakcíny jsou účinné a bezpečné. To byste jednoho rozesmál. Bezpečné a proč je tolik vedlejší příznaků. Účinné, proč je tolik očkovaných v nemocnici po ukončeném očkování a stále jich přibývá. Očkovaní stejně jako neočkovaní mohou nákazu přenášet. Tak jaká je to výhoda, nechat se píchat něčím co bylo vyzkoušené necelý jeden rok.

4 1
možnosti
Foto

Pane Kindle, vyrozuměl jsem, že jste podělal covid. To Vaše komentáře vysvětluje. ;-D

2 0
možnosti

Jinak zdráv, pane? Nevšiml jste si, že neočkovaní nechtějí nic po očkovaných, ale pouze se brání tomu, že vláda silou a odebráním svobod jím nutí vakcínu, která má být DOBROVOLNÁ?;-€ Můžete mi vysvětlit, proč by se lidi pod 50 let měli očkovat? Oni nejsou ti, kteří končí v nemocnicích! Jsou to lidi 50+, průměrný věk hospitalizovaných je 68 let! Laskavě se starejte o ně - pro ně je očkování důležité. Pro zbylou společnost nikoli. A už od příštího podzimu se k tomu bude přistupovat jako k běžné chřipce. Jen teď mají někteří potřebu ještě šířit hysterii, represe a zlo, ačkoli jak se v celé Evropě (vyjma UK a Švédka) potvrzuje, tato cesta má bezkonkurenčně nejhorší výsledky! ;-€

A toto píši jako očkovaný.

1 0
možnosti

J83o50s79e97f 82N90o40v92á56k

16. 11. 2021 18:07

Otazka (vazne minena). Proc ma byt vakcina roti Covidu dobrovolna, kdyz uz tady byli v minulosti vakciny, ktere dobrovolne nebyli? Treba ta proti pravym nestovicim. Nebo klasicka vakcinace deti , tak je prakticky povinna (i kdyz ji asi lze odmitnout, nestudoval jsem dnesni stav).

Jasne, to byl stav za socialismu. Ve skole nas tekrat taky ruzne povinne proti necemu ockovali.

Tetanovku po zraneni, nebo injekci proti vztelikne vam take pichaji automaticky, i kdyz je mozne, ze to muzete odmitnout (pisemne).

Ale myslim, ze obecne dnes plati, ze libovolnou lecbu muzete na reverz odmitnout, tohle pravo vam nikdo nesebral - musite byt ale pri vedomi.

0 0
možnosti

Základní postupy očkování jak je i definuje zákon (§ 45-54 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví s vyhláškou č. 238/2006 Sb.) Konkrétně:

§ 46 (2) Před provedením pravidelného a zvláštního očkování je fyzická osoba povinna podrobit se v případech upravených prováděcím právním předpisem vyšetření stavu imunity (odolnosti). Pravidelné a zvláštní očkování se neprovede při zjištění imunity vůči infekci nebo zjištění zdravotního stavu, který brání podání očkovací látky (kontraindikace). O těchto skutečnostech poskytovatel zdravotních služeb uvedený v § 47a vystaví fyzické osobě potvrzení a důvod upuštění od očkování zapíše do zdravotnické dokumentace.

Stačilo by dodržovat postupy, které definuje zákon. Hned by bylo podezření z manipulace méně.

O kvalitě testování vakcíny viz https://www.echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje

3 0
možnosti

J40i21r21i 66P30i90l35n21y

16. 11. 2021 9:05

Někteří očkovaní hystericky řvou, že je neočkovaní nakazí. To je k smíchu, přeci tím, že se nechali očkovat, udělali tečku za svým covidem. Nebo neudělali? Že by to očkování bylo k ničemu? To přeci nemůže být pravda. Přece by jim nelhali.

4 0
možnosti
Foto

O92t45a75k82a21r 62S26e53k34l

16. 11. 2021 5:41

Souhlas , karma. Ale - jak tak čtu reakce , marnost nad marnost... Landa , Csáková , exposlanec Volný , to jsou ty intelektuální elity ,;-D, za nimiž odpůrci kráčí...

4 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
Foto

Pod tihou techto argumentu zahazuji certifikat o protilatkach, mazu QR kod po nemoci a si jdu dat zitra hned dve davky najednou.

6 0
možnosti

to je rozumne. vzdyt co je ockovani ? "jen dve pichnuti" latkou, kterou vyrobili chytri lide. Nejake vase protilatky nejsou vubec dulezite, dulezite je to, co rekne EU komise a vladci demokratickych zemi. Ochranite nejen sebe, ale i nas ostatni, kteri bysme jinak po setkani, s takovymi jako jste byla i vy, nez jste se, pod vlivem Ilony, nechala past v prokremelskem stadu ovci panu Volneho a Okamury, jiste zemreli. Na nejake vyvanuti vakciny neverte, to jsou jen hoaxy na antiliberalnich dezinformacnich webech, rizenych temnou armadou trolu z rise zla. Proste udelejme za koronavirem tecku a nechme se dvakrat pichnout.R^

0 0
možnosti

I45v45a24n 95J68i90r60e21š

16. 11. 2021 1:31

Přesný pravdivý článek, ale těch protiočkovacích psychopatů se bohužel vůbec nedotkne, oni potřebují být ublížení, pronásledovaní, jiní.

4 7
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007