Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Putin není blázen aby napadnul pobaltské republiky, které jsou členy aliance NATO, rovněž Biden není blázen aby napadnul Rusko na Ukrajině, blázen bez rozumu jste vy, který by klidně riskoval jaderný zánik celé civilizace. Rv

Jestli o tom nevíte tak podle ruské vojenské doktríny pokud Rusko bude prohrávat válku tak může použít jaderné zbraně jako první.

1 1
možnosti
PT

Kdyby v minulosti řídili svět mládežníci z TOP, se svými převelikými emocemi, pocity a dojmy, kteří se naivně domnívají, že jsou nějaká pravice a přitom s fanatickou září v očích vzhlíží k levicovému Bruselu, tak tady dneska už nejsme. Rv

0 1
možnosti
JR

J18a33n 42R67á13ž

26. 2. 2022 19:07

Chápu sice Vaše rozhořčení a touhu Putina a jeho bandu zastavit, ale že by mohl vzniknout jen konvenčně vedený a místně omezený konflikt mezi vojsky NATO a Ruskem je iluze Příklad: Kdyby, jak radíte, nějaká raketa z vojenského zařízení NATO dopadla na Ruskou loď nebo jiné místo v ruské jurisdikci, tak to by vyvolalo z Ruské strany okamžitou tvrdou odvetu zemi, ze které by útok vzešel. A to bychom byli ještě rádi, kdyby ta odveta byla v první etapě jen konvenčního charakteru.

Cituji jedny z mála rozumných slov Bidena: "Střet mezi silami NATO a Ruska vyvolá jadernou válku". To je fakt a jsou si ho vědomi jak Putin, tak i západní politici a proto žádné rakety na ruské lodě nebo ruské základny ze stran sil NATO nedopadnou....zatím, dokud nebude přímo Ruskem napadena některá ze členských zemí NATO. Pak by vypukla zničující válka, kde nikdo nemůže být vítězem. Toho si je vědom i Putin, jestli je ovšem psychicky zdráv. Což v dnešní době může vyvolat pochybnosti.

1 0
možnosti

V podstatě souhlas! Ale omezíš Putina a budou létat atomové zbraně! On je ochoten je použít!!! Nezapomeňme, že před léty nám Putin vyhrožoval, že nám sem hodí atomovou bombu, když pustíme Američany do Brdských lesů!

0 0
možnosti
Foto

Dovolil bych si nesouhlasit s vaším tvrzením, že Putin má vše jasně srovnané, promyšlené, zorgan izované a počítá s veškerými možnými sankcemi.

Já se domnívám, že on žije příliš dlouho ve své věži či bulině všemocnosti, neomylnosti a n eomezených možnostech, že si mnohé nepřipouští a je přesvědčen, že si proti němu nikdo nic nedovolí.

Pobaltí může být dalším krokem a riziko je u bývalých států RVHP.

1 0
možnosti

Putin jako diktátor postavený vysoko nad lidi i nad svoje spolusoudruhy je nebezpečný především pro Rusko! :-)

0 0
možnosti

škoda, že si Vás Biden a administrativa USA nevzala jako poradce. Mateřskou školu už jste opustil?

1 5
možnosti
VH

Když jsem tohle mnohokrát psal, označovali mě za blázna...jižní státy nebudou pro tu verbež problém...no a pak zbývá...Pobaltí.Rv

1 0
možnosti
JL

Pán si nevšiml, že Rusko má jaderné zbraně. Taky by mě zajímalo, kdo z NATO půjde dobývat Moskvu, když Američani opakovaně jasně řekli, že válčit na Ukrajině nebudou. TOP - kníže a haur Kalousek...to hovoří.

3 3
možnosti
MP

Ale všiml, NATO je má také, proto je nepoužije. Není třeba dobývat Moskvu, stačí, když vypadnou z Ukrajiny.

5 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007