Prolhaný bolševický papaláš Zeman nemá na hradě co dělat

Zeman nikdy nebyl mým prezidentem a pravděpodobně zklamal i mnohé své voliče, kteří čekali trochu jiný, řekněme mnohem profesionálnější, výkon prezidentského úřadu. Pomsta na osobách blízkých jeho dosavadní selhání předčí.

Na kauze pana Bradyho se ukázalo, jak málo si pan Zeman váží státních ocenění, která uděluje. Pan Brady prošel peklem a žil příkladný život, k čemuž malý Zeman evidentně respekt nemá, ostatně jako k nikomu, kdo ho osobnostně i lidsky převyšuje. Pokus o vydírání pana Hermana a následné klubko lží, do kterého se kancelář prezidenta sama zamotala, syrově odkrývá charakter pana Zemana i lidí, kterými je obklopen. Neliší se nikterak od směšných loutek, které jsme zde měli před rokem 89. Deklarace věrnosti Čínské lidové republice grotesknost podtrhuje.

Česká republika má na více. Civilizovaná země si zaslouží trochu lepší politiky, kteří se chovají trochu na jiné úrovni. Prezident Zeman se hlásí k Masarykovi, ale ten by ho nejen za poslední incident seřezal jak žito. Za Masaryka se dětem říkalo, aby se dobře učily a dobře chovaly tak, jako pan prezident. Dnes jim musíme říkat, aby nedělaly ostudu tak, jako pan prezident.

Tohle má být obraz České republiky? To přeci nechceme. Nechceme reprezentaci země dávat našim dětem jako odstrašující příklad, nechceme se za ně stydět před celým světem a nechceme se dívat, jak opět skládají ponížené sliby věrnosti totalitní mocnosti, která je za to ještě veřejně pochválí. Je to nechutné, odporné a nepřijatelné.

Miloš Zeman by se měl bezodkladně vzdát úřadu k rukám předsedy Senátu ČR, poděkovat se a odejít. Jsem přesvědčen, že je to to nejlepší, co kdy může pro Českou republiku učinit.

Věřím, že Česko může být zemí, kde je ceněn úspěch, poctivost a píle. Která může mít vrcholnou reprezentaci, na kterou se Čína neopováží ani štěknout. Reprezentaci, jež bude schopna nejen s našimi partnery vyjít, ale také je inspirovat. Náš význam není založen na rozloze, ani počtu obyvatel. Je založen na osobnostech, jenž si připomíná celý svět. Na ty dnešní snad co nejrychleji zapomene.

-------------------------------

Sledujte mne! www.facebook.com/martinprochazka007

Autor: Martin Procházka | středa 26.10.2016 20:22 | karma článku: 33,05 | přečteno: 2215x
  • Další články autora

Martin Procházka

Ukrajinu v tom nesmíme nechat

13.2.2022 v 9:33 | Karma: 34,76

Martin Procházka

Nezavrhujme povinné očkování

25.10.2021 v 20:59 | Karma: 36,41

Martin Procházka

Babišova drahota

28.9.2021 v 20:46 | Karma: 27,05

Martin Procházka

Nekrolog za Zonky

31.8.2021 v 17:54 | Karma: 43,31

Martin Procházka

Prolhaný a zpackaný lockdown

20.3.2021 v 22:46 | Karma: 45,00
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007