Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

stacila ta fotka autora s onou modrou etiketou - a prihloupla fotomontaz Putina. Vy byste si mel skocit na pivo s Cvalinem  chichi .. to by byl mazec!;-D

3 2
možnosti
JR

J71a32r68a 16R66a36n83k

27. 7. 2014 23:49

Se bezte podivat na fotografii nekoho s tygrem;-D

3 1
možnosti
SB

Je zajímavé, že Vy, nekritický obdivovatel EU, se vůbec nepozastavujete nad tím, že například Francie, jeden z pilířů EU, prodává Rusku nejmodernější válečné lodě.

Byl jste to Vy, pane Procházko, kdo po té frašce, kdy Evropské Unii byla udělena Nobelova cena míru, jste nadšeně psal o tom, že EU je zárukou míru v Evropě. Tak alespoň vidíte, jak to ve skutečnosti je.

4 0
možnosti
LC

To bombardování je rozhodně humanitární.;-)

Že se odhodlají střílet těžkýma zbraněma do měst, to jsem si fakt nedokázal představit.

2 1
možnosti
MT

Svobodu? Jakou svobodu?? Vždyt' žádnou nemáme...

4 4
možnosti
JS

Dobrý článek. Jen mne překvapuje, kolik diskutujících podléhá stále propagandě o hodném Ruském beránkovi a zlém Americkém vlkovi. Bohužel realita je skoro vždy opačná, za počátkem většiny konfliktů po druhé světové válce stojí skupiny intenzivně podporované z Moskvy nebo přímo Moskva. Stačí připomenout například Koreu, Vietnam, Grenadu, Kongo, Maďarsko, ČR, Afganistán a nejnoveji i Sýrii.

11 2
možnosti
PK

P70a71v42e91l 18K72u87r49a45l

27. 7. 2014 22:07

A proti nim stojí skupiny intenzivně podporované z Washingtonu a nebo přímo Washington... Korea, Vietnam, Grenada, Panama, Kuba, Irán (šáh byl na čí straně že to?)

To jsou prostě jenom políčka na šachovnici kde proti sobě jdou černí a bílí... ani jedna ze stran není lepší... jsou pouze jiné.

3 3
možnosti
LC

Prodáme naši svobodu? A jakou? Tu, kterou jsme před pětadvaceti lety získali jsme už dávno prodali. Z jednoho chomoutu jsme rychle strčili hlavu do jiného. Uznávám, že tenhle je takový soft, hodně vypolstrovaný (opravdu po tom minulém neteskním ani maloučko), ale pořád chomout a vypadá to, že bude tvrdší.

A pane ekonome, že voličům Karla/Mirka vůbec nejde o nějaké HDP, to všichni víme. Vždyť daně se dají pořád ještě zvyšovat. Stále tu je asi padesátiprocentní rezerva a DPH 21% je pořád nizoučké, co? Ano, vy ekonomové a ekonom-samouk Kalousek ovládáte trojčlenku, ale to je tak vše.

A na závěr jen dodám, že vy se ze společnosti seriózních blogerů diskvalifikujete už jen připojením té, podle vás jistě vtipné, karikatury Putina. (Zároveň zastávám názor, že pokud může být bývalý plukovník KGB prezidentem Ruska, je tam podivný režim. Nicméně proti těm současným představitelům Ukrajiny v Kyjevě je Putin Politik.)

11 3
možnosti
JR

J28a84r12a 28R82a65n44k

28. 7. 2014 8:46

Pane Chlumsky, az budete chtit kritizovat za nevtipne karikatury, zastavte se u Olsera, tam se autor uz vyradilRv

1 1
možnosti
RK

Ty seš ale vyčůránek. Dokud byla TOP 09 ve vládě, tak by tě ani nenapadlo na někomu uvalovat sankce. Jakmile je tam někdo jinej, už je svoboda nadevše. Čert vem HDP. To by pak Kalousek řečnil jak za něj naše země prosperovala. Rv  Máme normální vztahy dokonce i se zeměmi kde běžně ukamenujou ženskou za to, že byla znásilněná.

7 2
možnosti
MF

M57i44l54o61š 53F53i51a14l65a

27. 7. 2014 21:49

Děkuji Vám za Váš článek. Potěšil mě a jsem rád, že i lidé s normálními názory sem dokáží napsat blog. Stále doufám, že nás se stejnými názory, které tady prezentujete Vy je většina. Tu menšinu hlupáků, komunistů, rusofilů a fašistů je jenom víc slyšet.

Rusko a militantní islám jsou dvě síly, které jsou dnes největším nebezpečím pro lidstvo jako takové a taky nejpravděpodobnější sebranka, která může rozpoutat třetí světovou (a možná také poslední ) válku.

11 10
možnosti
RK

S jakými normálními názory? Rusko jsem nikdy neměl rád. Fakt jsem na to nepotřeboval Ukrajinu, abych zjistil co je to za sebranku. To jste se teď všichni probudili? Tak koho by zajímalo Čečensko, Gruzie aj. To je daleko a netýká se nás to. Ukrajina je za rohem.

1 3
možnosti
MV

Když je Rusko agresivní diktatura,co jsou asi USA se svými válkami a intervencemi po celém světě.Prostudujte si historii válek a intervencí a pak posuďte kdo je agresor.

Ta nová demokracie v Iraku,Lýbii,Srbsku,Afganistánu to má být vzor-děkuji nechci.

11 7
možnosti
PK

P59a14v83e40l 49K73u38r23a40l

27. 7. 2014 21:46

Ono ruku na srdce... amerického prezidenta obvykle zvolí 55 procent voličů.... 45 procent je proti...

V rusku je pro Putina 80 procent voličů... 20 je proti....

Je otázka co je víc naplňuje demokratickou vůli lidu... záleží na tom jestli je demokracie výsledek a nebo jestli si tak definujete nějaký proces.

A co se těch "nových demokracií" týká tak instalovat je tam kde nemají žádnou tradici a místní k nim ještě nedospěli (a nebo jejich společenský vývoj prostě byl zaměřen jiným směrem) produkuje problémy.

4 2
možnosti

Jsem rád, že jsem se dozvěděl, že bránit Číně ve vstupu do střední Evropy není zrovna v souladu s bojem za svobodu. Protože pokud nebudeme hájit Rusko, pohltí ho Čína. Vážně to chcete?

5 3
možnosti
VL

Zřejmě si pletete dvě věci - bránit Rusko a bránit se proti Rusku. Na to první ještě dojde. Nebojte se!

3 1
možnosti

Víte, když narazím na váš blog, vždy si ho chci přečíst, abych získal pohled z jiného úhlu pohledu, než je ten můj. A pak narazím na věty typu "kteří zaslouží opovržení" a "jejichž výplodům není třeba věnovat pozornost." Někde v této části to vzdám.

Každopádně, to jaký projevujete respekt k odlišným názorům, hodně vypovídá o vašem skutečném vztahu k takovým hodnotám, jako jsou svoboda či demokracie.

18 2
možnosti
MP

Věřte nevěřte, velmi respektuji odlišné názory. Nicméně je určité spektrum názorů, které lze těžko považovat za normální, jako jsou nacismus, komunismus a jiná zvěrstva, kde se nejedná o názory postavené na nějaké argumentaci, ale pouze o fanatickou víru či čistokrevnou hloupost jejich zastánců.

3 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007