Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Víc by vypovídal článek s titulkem " Jsme ochotni bránit to, čemu říkáme Česká republika" ? Po průzkumu by se totiž mohlo jednoduše zjistit, že ochota chybí a pak jsou všechny Gripeny trochu nanic, že ano.

5 0
možnosti
Foto

Záleží na tom, kdo a proč by nás napadal, resp. co bychom daným napadením reálně ztratili, co konkrétně by nám případný agresor chtěl vzít.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že uvažujete vcelku rozumně. Jistě, něco to stojí a je tak lákavé to rozfofrovat jinde, ale prostě schopná a připravená armáda je třeba. Ale budete tady vláčen bahnem, vézt se zadarmo je snem mnoha zdejších diskutérů.

0 0
možnosti
AT

Armádu nepotřebujeme protože: Němci tu mají solární elektrárny, Holanďané a Dáni půdu, Francouzi, Němci a Korejci automobilky, Američané ocelárny, Rusové Karlovy Vary, Vietnamci obchody a tržiště, Číňané nejlepší zákazníky, Rakušané smetiště. Kdo z nich by nás napadnul???

8 0
možnosti
KV

K89a53r52e59l 10V33o32v96e25s

24. 8. 2014 21:08

Nejsme schopni se ubránit. Nejsou vycvičené zálohy, asi má režim obavu, aby se nakonec nepostavily proti němu. A ani pro ně nemáme výzbroj a výstroj.

Druhá otázka je za co by se bojovalo a kdo by bojoval.!!!!

2 3
možnosti
Foto

Pane Voves, jsme schopni se ubránit, páč jsme součástí NATO. To je sranda, co?

2 2
možnosti
MS

Stačí skutečně plnit závazky dané NATO na investice do armády a nerozkrádat ji.

1 0
možnosti
RK

Když ono to tak láká.... kor když na každou fakturu i za fusekle stačí vrazit razítko "TAJNÉ" a už je těžké to dohledat.

2 0
možnosti
RK

Proč dnešní mladí svazáci mají představu, že je chce každý napadnout? Budovat dneska takovou armádu by mělo stejný smysl, jako povinně na dno přehrad rozmístit vodní hasicí přístroje, pro případ že by tam něco začalo hořet.

5 1
možnosti

Možná proto že mají za zadkem Putina, který útočí na Ukrajinu?

0 1
možnosti
MN

Muzete zacit s podporou, ale uvedomte si, ze cim vetsi budou vydaje do armady, tim vic se nekde musi ubrat. Jinak k teto otazce mam uplne jiny nazor. Mozna ze jste jednim z tech, kteri veri onomu "blabolu" ze by snad Rusko melo zajem nas napadnout. Kdyby to chtelo udelat, pak nam nepomuze vubec nic, ani NATO ne, protoze NATO je predevsim organizace vybudovana pro ochranu zajmu Spojenych statu. Nebo snad vite o nejake zemi, ktera je clenem NATO a volala o pomoc a ta ji byla poskytnuta? Ne! Vetsina konfliktu do kterych NATO vstupuje, jsou zajmy USA. Takze zapomente na nejake bezesne noci a Putina za dvermi. Jsme tak malinkou casteckou, ktera nema vubec vyznam. Cim vic budeme mit vselijakych zarizeni a cim vic tady bude raket a radaru, tim vic budeme zranitelni, protoze odvetna palba by byla prave na tato mista kde jsou centra logistiky, nebo raketova odpaliste. Budte v klidu, bavte se se svymi prateli, uzivejte si zivota a na tohle proste zapomente. Je to o nicem! Ale treba tomu skutecne verite ze za dvermi ciha ten Rus ktery nas chce prepadnout! Ja ne!:-) Clanek je dobry, ale oslovi lidi s militantnim myslenim, ktere ja nemam!

4 9
možnosti
RK

"Nebo snad vite o nejake zemi, ktera je clenem NATO a volala o pomoc a ta ji byla poskytnuta?"    Já ne. Ale také nevím o zemi která je členem NATO, která by byla někým napadena a volala o pomoc:-P

11 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007