Diskuse

Nevýhra nicoty

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K42a90r18e56l 91M56á55d30l95e

16. 10. 2014 1:05

Jako Večerníček před spaním to docela pobavilo. Mimochodem - tuhle uplakanou trapárnu jste sepisoval z vlastní svobodné vůle, nebo jste to dostal jako stranický úkol?

7 1
možnosti
Foto

To máte tak, ANO je naprostá tragédie, na druhou stranu ani TOPka a zejména pak Hudeček či ospalý feudál nepředstavují žádnou extra výhru. Uznávám, že Kalousek je o několik řádů výš než všichnidaňovípoplatníci jsou mými zaměstnanci Bureš. Jenže olomoucký chalan Hudeček se svými veselými nápady pro Prahu je úplně stejně mimo jako jakási Slovena s praxí u TI. Jsem z Prahy a proto nevidím výrazný rozdíl mezi chalanem z Olomouce, kde by ho nejspíš vypískali hned první den, a ženou odkudsi z Blavy, která bude prosazovat stejně praštěné nápady jakými jsou uzavírky hlavních tahů či se bude snažit o pitomosti typu všichni budeme radostně jezdit na kole a chybí nám v hlavním městě lesy a hájky, abychom se měli kde procházet a taky rybník pro kachny na návsi je třeba zřídit. Opravdu chcete říct, že jste v komunálkách nabízeli něco výrazně lepšího pro místní?

4 0
možnosti
Foto

O30t31a10k50a12r 93S59e36k61l

16. 10. 2014 5:33

....olomoucký chalan není to pravé ořechové..... chalani jsou spíše ze Slovenska....to je ten stát ( kdysi jsme s ním měli dvojdomek) východně od Holomóca města ( pro obyvatele Prahy;-D- bez urážky).

3 0
možnosti
Foto

Kdo není po našem, je nicka a nicota... Ach jo. Ale to časem přejde...

8 1
možnosti

mno, pane autore, nandal jste to Babišovi pěkně, jen co je pravda. Obzvlášť věta ..."Nicota hnutí ANO pramení z toho, ženemá ukotvenu jedinou hodnotu, kterou by prohlásilo za sobě vlastní.." je líbivá, ta se určitě chytne. 

Předesílám, nejsem volič ani ANO, ani TOPky a proto mám právo se pana autora zeptat, zda se nechce zamyslet nad tím, z čeho pramení nicota té "pravicové" TOPky. Že by ten pramen vytékal od zakladatele - turisty, který se blahé paměti s Jiřím, Marťany i komunisty spojit chtěl?

9 0
možnosti
JK
Foto

Kobližko moho i nemusé. Snádˇ že ta ,,dvounulka" je též i na koblihy dobrej materiál. Jen ta ,,devítka" to možno mathé8-o;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007