Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P45e26t22r 78K84o18l70á32ř

6. 11. 2014 10:28

Kula a Bárta jsou tímto článkem nadšeni, tím je řečeno vše. Raději budu spodinou než vzteklounem který nedokàže rozdýchat prohru svého favorita a následné debakly své strany. A mít za stranického šéfa Kalouska a mluvit něco o spodině chce velkou dávku drzosti.

10 1
možnosti
MB

Zdá sa, že máte problém s pochopením podstaty článku. A asi nielen s ním.

4 9
možnosti
MN

Z Vás roste typický český "profesionální" politik, mladý pane. Už teď jste napumpovaný frázemi až k prasknutí.

Mluvíte s despektem o spoustě lidí, kteří jsou slušní a bezúhonní, jako o spodině jen proto, že se svobodně rozhodli podle svého vědomí a svědomí volit jinak, než jak to vyhovuje vedení TOP09.

Porovnejte si, jakou podporu obyvatel naší země má dnes TOP09 a jakou podporu má prezident Zeman.

16 2
možnosti
SB

S prvními dvěma odstavci souhlasím, k tomu třetímu mám výhrady v tom smyslu, že statisticky silnější názorový proud nemusí vždy mít pravdu (podle mého ji v tomto případě má, avšak Vy to uvádíte jako rozhodující měřítko, s čímž nesouhlasím).

Ale za ty dva první odstavce jsem Vám dal plusový bod.

1 2
možnosti
Foto

Vcelku s vámi souhlasím, podle mne se trefujete dobře.

Mám problém s tím, z jakých pozic se trefujete, protože kníže a Zeman jsou každý jinak, ale oba ty pověstné 18-ky.

0 0
možnosti
MP

Napište si do překladače  název skupiny, vyjde vám číča a výtržnost. Jejich grupensex a dávání kuřete někam mluví za všechno. Zastávat se jich nemůže, s pominutím,nikdo normální.

8 2
možnosti
JK

A ono nelze kritizovat bez vulgarit ? 8-o

4 0
možnosti
Foto

A ještě dodatek. Jste mladý a radikální, chápu Vás. A co ostatní politici, také jste vůči nim tak kritický, např.  ke K.Schw. nebo M.K., anebo posuzujete  lidi selektivně?  A Vy se chováte vždy slušně - tak, jak se na mladého vzdělaného člověka sluší? Přirozená inteligence není záležitostí vzdělání, ale je to  vrozená  výbava člověka. Nepodceňujte manuálně pracující, mají mnohdy lepší smysl pro etiku  a slušnost než nafrněný mladý vzdělanec s titulem. Vím to ze zkušenosti. Stačí si poslechnout,  jak se někteří takoví  mezi sebou baví... ;-O

13 0
možnosti
MB

Přirozená inteligence není záležitostí vzdělání, ale je to  vrozená  výbava člověka - to vidíme teraz u prezidenta, síce vzdelaný, ale vrodené mal v hlave...

5 5
možnosti

Spodina napsala tenhle blog. Spodina intelektuální i mravní.

10 3
možnosti
JC

R^ Já s Vámi naprosto souhlasím.

5 1
možnosti
MD

Me by treba zajimalo, kolik vystav, divadelnich predstaveni ci koncertu navstivil jeden ze symbolu 'vrsiny' pan KS o co si z toho odnesl. Kavarny, bary, rauty a ruzne 'ochutnavky' samozreme pomijim.

10 2
možnosti
Foto

"Nesuďme, abychom nebyli sami souzeni." (biblický citát). Prezident Miloš Zeman  jistě není anděl, ani mesiáš, určitě se za něj ani sám nepokládá - ale to, co jste o něm napsal, také není. Je to jen Váš osobní názor - a můžete se mýlit. Připustíte si to? Vidíte mu snad do hlavy? (Podle sebe soudím tebe, vážený pane ). Myslím, že použil těch 5 vulgarit záměrně, aby se takoví, jako jste vy toho chytli, a rozproudila se debata o zhrubnutí politiků, i celé naší společnosti. Možná to byl způsob nehodný, ale to nechte na něm. Díky za pochopení. :-/

8 2
možnosti
JK

Obávám se, že pokládá.  Už v roce 1990 jsem si na debatách všiml, že má snahu se pokládat za neomylného a cosi víc, než ostatní.

3 2
možnosti
Foto

Je pravdou, že pokud se budeme dívatna slovo  pussy  jako slangový výraz dá se to chápat jakokundička.  Správně pussy  je výraz pro něco hebkého, něžného a může býtpřeloženo jako kočička. Slovo roit znamená vzbouření, nepokoj.  Takže by překlad této skupiny měl sepřekládat třeba - Vzbouření kočiček.

2 1
možnosti
JK

Ano, souhlas.  Když jsem žil v USA, kamarád nazýval svoji ženu "pussy". :-)  A zcela jistě to nemyslel pejorativně.  To by řekl spíše "cunt", nebo něco takového.

3 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007