Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Aha, a ta 'spodina' je kdo ? Lide bez titulu, delnici a manuelne pracujici ?

7 2
možnosti
JK

No, pokud to rozlišujete tahle, tak Vás lituji.

4 3
možnosti
AS

A93d83a90m 15S94t15a94v85a

6. 11. 2014 8:17

Autore, vy mluvčí jakési spodiny, praštěte se pořádně do hlavy, ať procitnete - až příliš móc napodobujete Schwarzenberga,  vy virózomane.

8 4
možnosti
PB

Ač s váma částečně sohlasím, tak musím oponovat, že jsme vybírali mezi knížetem a Zemanem. Pro mně je Zeman pořád lepší volba. V globále nepřijatelná.

7 0
možnosti
SB

Též jsem Zemana volil až v druhém kole a se značným sebezapřením.

3 0
možnosti
ZB

Karma.Výborně napsáno. Češi  by měli hrdým národem T.G.Masaryka, K.Čapka....a ne degradované stádo primitivů M.Zemana...

7 11
možnosti
SB

nebo neomarxistických levičáků V.Havla

4 3
možnosti
SB

výzva pro tyto dva pány:

Patrik Zima 27727 , Bruno Chojka 85068

kluci, co kdybyste se taky projevili víc ,nežli pouhým mínusem? tedy jestli to zasejc nejni nějakej multinick :-)

1 0
možnosti
BC

oml.mělo být plus.:-)

1 0
možnosti
TB

"Po 25 letech od pádu komunismu si snad zasloužíme něco lepšího..." - pokud vím, tak Vaše strana už ve vládě byla, svoji šanci tedy dostala a jak to dopadlo? Všichni vědí, na co šáhla, to ......;-) Takže být Vámi, tak raději mlčím.....

12 4
možnosti
SB

stačí snad jen pár jmen - drábek, hudeček, vávra, laudát a ještě ten jeden pán....kalousek

8 1
možnosti
JP

Typickej blabol topaka

7 4
možnosti
SB

Miloš Zeman je prezidentem všech občanů, páč tak praví zákon. Fakt, že se do finále volby dostala dvojice salonních levičáků (protože pánové Schwarzenberg i Zeman samozřejmě levicovými politiky jsou) mne rozhodně nepotěšil. Co ovšem nastane za 4 roky, to bude teprve mazec. Vybírat mezi - teď tipuji - jedním či dvěma "umělci", pár bezvýznamnými hysteriky, Zdeňkem Škromachem, Tomášem Halíkem a Milošem Zemanem, to už si říká o fernet předem. A věřte, že v téhle konstelaci zase zvítězí Zeman - já osobně doufám, že do té doby se mu nepodaří splnit slib o začlenění česka do eurozóny, která sama o sobě hnije víc než EUhnije. A nakonec mu ten hlas budu muset dát, přestože ho nemusím, stejně jako jsem to udělal ve druhém kole těch posledních prezidentských voleb - sám sebe ujišťovav o tom, že lepší relativně neškodný přisprostle rozšafný strejda, nežli rozpadající se loutka se svými loutkovodiči

10 4
možnosti
SB

Stoprocentní souhlas.

1 0
možnosti

aha, tak "pussy" se má překládat jako "kočička". V tom případě slovo "fuck" znamená "přeříznout" a slovo "dick" znamená nejkrásnější".

7 1
možnosti
JK

To slovo má více synonym.  Některá pejorativní, jiná ne.  A ono se opravdu spíše bere jako to nepejorativní.  Inu - každý si vybere to, co je mu bližší, že ?

2 0
možnosti
SB

K Zemanovi mám řadu výhrad, ale jako jeden z mála panovníků, prezidentů a premiérů zemí EU, dokonce možná jako jediný (já o nikom jiném nevím, ale to může být i mou neinformovaností), říká jasně, že bychom v Evorpě neměli ustupovat muslimům, nazývaje tento problém pravými jmény.

To v mých očích předčí jeho zápory.

A že těch záporů je ! A že nejsou zrovna malé!

Příštím generacím bude fuk, jak se v roce 2014 vyjadřoval český prezident do rozhlasu v Lánech. Ale nebude jim lhostejné, že v letech kolem roku 2014 jsme Evropu otevřeli někomu, kdo nehodlal přijmout naše pravidla soužití.

14 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007