Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Asi jste právě spadl z višně. Asi jste si vůbec nevšiml, že německá kancléřka permanentně zvala imigranty do Německa tak naléhavě, že povzbudila jak pašeráky, tak všelijaká zlatokopecká individua nejen z Blízkého východu, ale z celé Afriky a nejrůznějších vzdálených zemí, kde vůbec žádné krize nejsou, aby vyrazili na cestu. Asi vypínáte rádio a televizi a zavíráte oči, když jsou předkládány informace o násilí běženců jak na cestách, tak hlavně v centrech, ve kterých je jim zprostředkována pomoc na vysoké úrovni. Asi si dáváte špunty do uší, když migranti v západních zemích pořádají paličské a rabující akce. Asi jste spokojen, když muslimští násilníci jsou korektně označováni za Němce nebo Švédy. Je toho daleko víc a je toho příliš, milý pane

17 2
možnosti
ZU

Spadl spíše z topolů......

2 0
možnosti
DS

Článek hodně vypovídá o vašich postojích k těmto lidem. Novodobé otrokářství, vybírat si lidi jako kusy masa na pultech obchodů - jak si to vůbec můžete dovolit?

Cituji: "Namísto toho, abychom ke kvótám přistoupili proaktivně a začali mezi uprchlíky hledat poklady pro český průmysl"

My tu máme málo pokladů pro průmysl? Bohužel ano, oni nám vymírají! Protože makat v průmyslu nikdo z mladých nechce, ono je to špinavé a není to dost trendy, přiznat kamarádům, že makám u stroje, že? Tak si mneme ruce nad přílivem levné pracovní síly a už se těšíme, jak si je zotročit a vybrat si jen ty kousky, které se nám hodí! Ale když se chce přebírat podle bezpečnostních kritérií, to pánovi nevoní! Připadá mi to jako typicky TOPácký názor. Přesně po vzoru feudalismu. ;-O;-O;-O

7 2
možnosti
MP

Nemyslím, že je něco špatného na tom, nabízet práci a standardní práci a život příchozím uprchlíků tam, kde se mohou uplatnit. To, jakým způsobem to chápete vy, vyžaduje velkou dávku překroucení a zvrácené fantazie.

1 1
možnosti
MG

kdo je to ten my, o kterém píšete, že musí dospět?

10 1
možnosti
MP

Hlavně byste měl dospět sám. A ty čecháčky si laskavě nechte od cesty.

15 3
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007