Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VZ

Hrůza. Jeden neví, zda se má smát, brečet anebo rovnou hodit šavli. Hlavně ta prezentace autora je úžasná "risk analytik, absolvent FMV VŠE". Vždycky se mi vybaví ta průpovídka o vizitce, na které je napsáno PUDr. CSc. a znamená to "posunovač u dráhy - celkom spokojný cigán". Jinak ovšem autor své alma mater moc čest nedělá. Pokud s podobnou omezeností rozhledu a naivitou přistupuje k "risk analytice", tak potěš koště. Problém současné Evropy resp. EU tkví z nemalé části bohužel v tom, že Brusel je zaplněn právě takovýmito neuměteli.

17 6
možnosti
MF

Proč bychom tohoto tupého fracka, který se pouze potřebuje zviditelnit, měli sledovat?!

0 2
možnosti
LC

Člověče nešťastná, co vy to s tou angličtinou, jako symbolem vzdělanosti, máte? Já vám to psal už v příspěvku pod vaším minulým blogem, ale vy mně připadáte, že jste fakt neopustil rodnou hroudu. Když pominu severské země (kde mluví anglicky doslova každý popelář), tak Češi na tom s angličtinou v průměru nejsou o moc hůře než zbytek Evropy a v porovnání s jihem bych řekl, že jsme téměř lingvisté. Ve Francii, když řeknete v hospodě coffee, tak máte smolíka. Dokud neuslyší café tak často jen krčí rameny. To se u nás ani ve vesnické čtyřce nestane.

12 7
možnosti
PZ

Haha Francouzi do dneska neradi mluvi Anglicky  a to I tady v Severni Americe. Prijedete do Montrealu a mluvi na vas Francouzsky i kdyz vasi Anglictine velice dobre rozumi.

1 0
možnosti

Takže k čemu má smysl dát komentář- 

2) ČR není schopna integrovat absolutně nikoho - ostatně to už se dokázalo - před pár měsíci skončil Dienstbierovi integrační program romů... výsledek... víc vyloučených lokalit, větší nezaměsnanost, větší sociální výdaje... než na začátku toho programu.

nic než totální a absolutní selhání a stejně tak skončí snaha kohokoliv "integrovat" bude li to děláno "tolerantně" místo toho aby dostávali ultimáta, krátký dvorek a dlouhý bič - tady je především nutná tvrdá represe všech imigrantů. (stejně jako našich nepřizpůsobích) a radikální krocení již současných zclela přemrštěných sociálních dávek.

3) Skutečně nevidím naprosto žádný důvod projevovat k němcům jakoukoliv emptatii... uprchlíky si k sobě zvou a lákají přemrštěným sociálním systémem.

Nedávno tu koloval krásný článek na welt.de o "zaměsnanosti" ve Švédsku... ze všech nezaměsnaných imigranti zabírali 50-60 procent. (vzhldem k tomu že jich tam je stále do 10 procent celé populace je to skvělé číslo).

Ale když si zvou další a lákají je na svůj sociální systém a nesmysl zvaný "slučování rodin"...

4) Vlastní řešení - zcela odmítnout přijímat imigranty v jakékoliv formě do sociálního systému. Žádné jídlo, žádná voda, žádné ubytování za peníze Evropských daňových poplatníků ze státního.

Na imigranty dělat pouze dobrovolné sbírky do kterých stát nedá naprosto žádné veřejné prostředky - vybrané daně jsou věc na službu vlastním občanům ne nějakým uprchlíkům.

5) Ukončit zcela veškeou potravinovou a lékařskou pomoc africe a střednímu východu - tamní populace je katastrofálně přelidněna... a každý rok se v Africe 22 milionů a na středním východě 10 milionů jedinců rodí do chudoby pod 2 dollary na den. 

(a nijak se ot změnit nedá pokud tamní populace na místě nezačne makat 8 hodin denně 5 dní v týdnu (alespoň)... ale to se nepovedlo zařídit ani pod koloniálními biči... oni prostě dělat nebudou když nemusí...)

12 4
možnosti
TP

T78o48m10á86š 72P65í50c87l

23. 9. 2015 22:47

Slohová práce, která svou naivitou dosahuje úrovně tak 7. třídy základní školy. Některými frázemi nejspíše vymývá hlavy naše školství (jsem ten poslední, kdo by se zastával komunismu, ale jak slyším zjednodušené fráze o "40 letech devastace a naší 25leté cestě k prosperitě", tak jenom kroutím hlavou). S cestou k civilizaci jsme to dotáhli tak daleko, že se dnes klademe otázku, jestli trestat kritiky sekty, která utlačuje ženy a všem "nečlenům sekty" slibuje smrt. A naše "lidskoprávní" organizace vyvíjejí úsilí, aby umožnily muslimům vzít svým ženám i ty poslední zbytky svobody, mohli je nutit nosit ponižující hábity a podobně. Je únavné bojovat s neznalostí, povrchností a absencí vlastního myšlení, kteréžto věci jste tady právě předvedl.

24 3
možnosti

Islám by především měl být zakázán jako ideologie směřující k potlačení práv a svobod.

(U žen to ani nepopírá)

U nacionálního socialismu ten zákaz existuje... komunismus se autorovi podobní taky pořád snaží zakázat....

Není naprosto žádný rozdíl v tom jestli někdo věří v "nadpřirozené všemocné strašidlo" zvané "Bůh" a nebo "Alláh" a nebo v "nadřazenost nordické rasy" či "dialektiku dějinů".

Není to nic jiného než "víra" v iracionální ideu. (Ať je jakákoliv... "Bůh" je jenom speciální forma ideje)

Bohužel stále existuje nechutnost která "víry" vyjímá a dává jim nechutně privilegované postavení nad jinými idelogiemi... až žije "diskriminace"

3 1
možnosti

Tak pane  blogere, ještě  vysvětlit, proč  kvóty nepřijímá a nepodporuje ani Velká Británie.

Že by taky měli slabou Angličtinu !?

15 2
možnosti
RC

Protoze neni soucasti systemu jednotne imigracni politiky. Vzdyt je i mimo Schengen.

4 0
možnosti
Foto

Přibližně tak nějak. Ale zrovna na tomto fóru s věcnými argumenty a logikou nezabodujete. Ti zdejší bojovníčci, to jsou takové přerostlé děti - bez vzdělání, bez angličtiny, bez zkušenosti se světem. Myslí si jen to, co si z internetu vyselektují, aby se jim to bez námahy vešlo do prázdné kebule. I ta ČT už je na ně moc složitá :-/

7 17
možnosti
RK

Slyšeli jsme dva příběhy nebohých uprchlíků... Jednomu zemřelo dítě a druhému byla (údajně) podražená noha.... Nakonec se ukazuje, že ten první je pašerák lidí a ten druhý možná dokonce terorista.

6 3
možnosti
PN

Slušná sbírka pitomostí. Kvóty nejsou řešením, to tvrdí Česká vláda, má pravdu a nikdo to nevyvrátil. Bruselský úředník ovšem nehledá řešení ale způsob, jak problém odvalit do budoucnosti. Tudíž aby jej nemusel řešit teď, ale za pár let aby jej - byť mnohem větší - řešil někdo jiný. Ale s blbem se nemá smysl bavit, ten argumenty stejně neposlouchá. Takže konec.

17 2
možnosti
MP

Vy jste dokonalý příklad toho, v čem máme ten problém. Kvóty nejsou řešení - tato věta neobsahuje žádný argument. Odmítáte-li předložené řešení, je vaší povinností přijít s alternativním návrhem, ne si myslet, že prostě řekneme ne a ať si vymyslí něco lepšího.

4 11
možnosti
RK

Ty si se taky moc nepovedl.

5 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007