Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Já to vidím tak, že TOP 09 bude mít po volbách v roce 2018 tři členy:

Kalouska, Karla Schw. a Procházku.

8 3
možnosti
Foto

Podobné nesmysly už kolovaly před volbami 2013 a vidíte jsou tu pořád. O totálním propadáku se hovořilo před Eurovolbami a přesto měli takřka tolik hlasů co vítěz...

0 5
možnosti
Foto

Nevím, jestli pan Kalousek někdy bude premiérem, ale jedno vím jistě - On by to vzal! Rv

9 0
možnosti
JC

Jo! I kdyby ho navrhla KSČM - klidně k nim vstoupí.

4 1
možnosti
LS

L52i66b75o49r 38S14y63n16e51k

29. 11. 2015 21:22

Proboha, jen to ne!!!;-€

5 1
možnosti
HB

Klidně se vsadím, že Kalousek po příštích volbách rozhodně premiérem nebude, protože alespoň zbytky zdravého rozumu tento národ ještě má a snad i nějakou paměť.

8 1
možnosti
Foto

R98o18m66a44n 26K34o13z15e23l

29. 11. 2015 20:49

Pokud před volbami slibuje, že nebude za žádných okolností zvyšovat daně, že by daně v době krize zvyšoval jen blázen a škůdce a pak daně zvyšuje, tak nevím, co si o něm myslet.

6 0
možnosti
JC
SN

:-)...NEž  jsem to stačil napsat, tak jste mě přeběhli! Důležité je ale..že náš pohled na Kalouska "čistého, jak lilie", jak pravil při závěrečném děkování Švancerberk(, se vzácně shoduje !   !!

4 1
možnosti
SN

:-)....Člověče nešťastná, kde to žijete? Jste zřejmě příliš mladý aby jste průběžně sledoval všechny Kalouskovy eskapády od sameťáku ! Chemik, gumař..nejlepší ekonom zeměkoule a poloviny vesmíru! Co ten napáchal za škody, jako ministr financí, nikdy nemůžete pochopit.  NEmluvě o tom, jak se postupně opeřil ve všech funkcích. Nikdy nic se nedokázalo, to je jeho trvalá mantra. Nelze mu upřít neřeknu chytrost, nýbrž chytráctví! Ten by se spojil i s ďáblem, jen aby zůstal u zdroje. Preventivně rozvedený, majetek převeden na ex manželku a děti. tak se píše. To také o něčem svědčí, pokud Vám hlava funguje. Vzpamatujte se!  RvRvRv

10 2
možnosti
MN

Ano, Kalousek je všemi mastmi mazaný skořápkář, který je schopný se spojit i s ďáblem.

Momentální vyhlášený Kalouskův program je ale postaven jen na negativní kampani vůči Babišovi a Zemanovi, což mi moc chytré nepřipadá. Volá po vytvoření "národní fronty" jako v roce 1948.

Kalousek také tvrdí, že chce bojovat proti hnědnutí v Česku a přitom avizuje spolupráci se Sobotkou, který je v poslední době už úplně hnědý od toho, jak se neustále prodůcíruje v zadku EU.

Kalousek premierem nebude.

16 1
možnosti
AK

Myslím si že nebude. Ona to má pravice vůbec těžké:

Divoká privatizace byla spojena (kromě ODS) s početně nevelkou stranou ODA. Když už nezbylo nic co by se dalo pod cenou rozdat, pomalu vyšuměla i tato strana zhasnutých světel a s ní měly odejít i všechny hříchy privatizace.

Když přetekla míra trpělivosti s praktikami ODS a v hrobě se obraceli i její mrtví sponzoři, pohotově vznikla Unie Svobody, aby nás ústy Rumla a Pilipa ujistila, že normální je nelhat. Ovšem moc dobře si nevedla a tak bylo třeba reinkarnovat ODS a ukázat, že i ona může být jiná a lepší. Do čela postavila Pana Čistého, který si svoji přezdívku vysloužil zřejmě tím, že nebyl příliš informován o všech zákoutích politiky a ne díky svému charakteru. Preference strany za Nečase trvale klesaly. To však moc nevadilo, protože na scéně už byl nový neposkvrněný subjekt - TOP 09. Svého renomé ničím nezatížené strany využil k prosazení těch nejvíc asociálních reforem, které jsme zatím v naší novodobé historii zažili. Pokles popularity je tedy zcela zasloužený.

Jenže potenciál pro vznik další nové, průzračně čisté a neposkvrněné pravicové strany je nízký, když nespokojené voliče odvedl Babiš.

3 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007