Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako agitka dobrý. Skoro. Až soudružský. Jinak všichni totéž. Stejné fráze, sliby a ,,východiska. Nic, než prázdná sláma se snahou manipulovat. Taky soudružskéRv

Nevím, jak tato země. Tedy naše Vlast. Vy se k ni ovšem nehlásíte. Vy jste ,,eurovlastenec" s vizí karieri. SvéRv

7 2
možnosti
Foto

"s vizí karieri" - jak to vokecáte dnes???

2 0
možnosti

Ještě když píšete něco o komunistech a sociálních demokratech, tak dovolte, abych vám připomněl, že váš současný předseda byl v roce 2006 pro vládu jeho tehdejší strany s ČSSD, o které píšete, tolerovanou komunisty, o kterých též píšete.

Nejednalo se sice o vaši současnou stranu, ale o člověka, který tehdy byl ve straně jiné, avšak nyní stojí v čele té vaší. A vaše strana si ho do toho čela postavila navzdory tomu, že tuhle stránku jeho nepěkné minulosti znala.

Jak je možné, že po tomhle úletu ho ve svých řadách strpíte, ba dokonce si ho postavíte do čela?

6 2
možnosti

Všichni tři poslanci za TOP09 (Luděk Niedermayer, Stanislav Polčák i Jaromír Štětina) při hlasování o povinných kvótách pro přijímání přistěhovalců hlasovali pro.

To mi stačí, abych věděl, co si o té straně mám myslet.

10 1
možnosti

Toto jsem na blogu řešil i dříve, za mě jednoznačně platí, že bych hlasoval stejně. Zkuste se na ty kvóty podívat tak, že je to náš podíl na pomoci ostatním zemím, kde je příliv uprchlíků mnohem vyšší. Náš fanatický odpor přijmout 1600 lidí a odlehčit tak alespoň symbolicky Německu, kde je 900000 uprchlíků, je zkrátka přitroublý.

2 2
možnosti

Naštěstí bolševiky z TOP09 už vlna volebních preferencí splachuje do žumpy dějin, kam patří. Takže po volbách už bude v poslanecké sněmovně pouze jediná z bolševických stran - KSČM. I to je hodně, avšak pořád lépe, než kdyby tam byly dvě jako dosud, tedy KSČM a TOP09.

8 1
možnosti

V11á75c30l80a71v 74M27a18c46h

4. 10. 2016 22:18

přesně, topka a zelení jsou svým způsobem horší než komouši, protože ty už každý prohlédl

6 1
možnosti

Pane Procházko, píšete to naprosto správně. ... Dobře fungující veřejné instituce by naše šance k životnímu úspěchu měly zvyšovat a naše očekávání by neměla být malá, protože si za to berou téměř polovinu Vašeho příjmu ještě dřív, než ho uvidíte.... O to, že si si berou téměř polovinu, se velmi významně zasloužil váš předseda. Takže, ač máte pravdu, sorry, TOPku ne. Daně máme vysoké už dost a nic jiného, než jejich zvyšování, jste nepředvedli.

2 1
možnosti

Náš předseda má spoustu chyb a udělal spoustu chyb, ale že by byl odpovědný za tu výši zdanění, kterou dnes máme, prostě není pravda. Stejně jako celá TOP09 dlouhodobě usiluje o to, aby zdanění práce klesalo.

1 1
možnosti
Foto

Návod na úspěšnou politickou kariéru , který nám tito dobří lidé z různých stran zanechali se jmenuje Fabiánský socialismus.

Dojde-li v určité oblasti společenského života k odstranění politického řízení, nezanikne tím samotná potřeba řízení. Komunistické země nebo státní odvětví, které přestaly být řízeny politicky, očividně neskonaly v „chaosu “. Centrální plán jednoduše nahradily tisíce individuálních plánů a na místo státních podniků a úřadů vznikly firmy a soukromé organizace. Vládu vystřídala správa. Výsledek pro běžného člověka vystihuje trefný vtip: v socialismu čekáte na chleba, v kapitalismu čeká chleba na vás.

2 0
možnosti

Žůžo. Vyberte si, prosím, z vašeho blogu jednu věc a podrobně ji rozeberte v následujícím blogu. Třeba ten odstavec o těch úřednících. Co nejobsáhleji a nejkonkrétněji popište opatření, která, pokud by byla přijata, by nastíněný problém řešila. Díky;-)

1 0
možnosti

M11i11l72a11n 79K78e50s50l

4. 10. 2016 21:16

Kdepak,nemá na víc.Ti chytří,kteří vědí jak na to píší blogy,nechtějí jít s kůží na trh,kritizují a čekají.Dalším,kteří když vládli škrtali a strašili bankroty, již vůbec nikdo nevěří.Tak už jen zbývají ti soudruzi,kteří mají kliku,že se jim daří.

1 0
možnosti

J11i67ř28í 47K97a35v29k19a

4. 10. 2016 20:50

Naprostý souhlas.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS