Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený autore,

asi vám nedošlo, že do Čínské lidové republiky leze my. Čínská lidová republika se na nás může zvysoka vykašlat, protože ona nás k ničemu nepotřebuje.

Až vám to dojde,

tak si budete moci uvědomit, že pokud chceme mít z Čínské lidové republiky obchodního partnera, tak budeme muset taky respektovat jeho zájmy.

Pokud její zájmy nechceme respektovat, tak tam nelezme!!!Rv

5 7
možnosti
MP

My čínské zájmy respektujeme a Čína musí respektovat naše. Respekt a řitilezectví vyjadřují poněkud odlišné formy vztahu, přijatelná je pouze jedna z nich, snad víte, která.

10 0
možnosti
PB

P68e18t89r 13B37ý64č78e97k

6. 11. 2016 20:25

Takže ohnout se před Čínou a nesetkávat se officiálně s Dalajhnídou vpořádku není, ale neobchodovat s Čínou, protože by s náma následně na to přestala obchodovat Spolková republika Německo už je naprosto vpořádku ? Pokud je Německo a západ tak seriozní a férový jak o sobě tvrdí, nemůže si dovolit nám vyhrožovat ohledně našich jednání s Čínou, respektive nemůže zde být ,,Obchodujete s Čínou, nebudete obchodovat s námi" a stejně tak to nesmí být opačně.

2 3
možnosti
MP

To je něco jiného pane Býčku. A nejedná se o to, že by s námi přestalo Německo obchodovat jako stát, ale představte si, že česká firma má možnost spolupracovat na sofistikovanější produkci s německou rodinou firmou. V okamžiku, kdy německý vlastník zjistí, že je tam přítomný čínský kapitál, tak do té spolupráce nepůjde, protože zkrátka nechce dopustit, aby se jeho technologie dostala k jeho čínským konkurentům. Už tomu rozumíte?

3 0
možnosti
Foto

Čína je jídlo, ne kámoš!,,Věřím, že máme na víc!"

http://martinprochazka.blog.idnes.

Vy asi ne, pane autor. To foto je Vaše selfíčko? Jináč, že kapitál nezná htranic, to pochopili, a dávno, a nejen u nás, ale i čínský komunisti8-oOvšem, pokud je pro Vás čína jen jídlo, no tak to jo;-D

Do Polska dovezli amíci plyn ze svejch těžeb z břidlic. Těžba je dotována dluhopisy. Ty skoupila čína. Z polska se potáhne plynovod do zásobníků na Moravě. Investice KGCG8-o Rozlišíte, čí je čí kapitál? Asi těžko, že:-/

Včera v Rize(!) s číńany jednali zástupci sedmácti vlád ze zemí EU, včetně hostitelské země. Proč asi;-)

3 6
možnosti
MP

Něco jiného je jednat a něco jiného je plazit se. Nevšiml jsem si, že by vstupenka na jednání zahrnovala nějaké speciální prohlášení :D

6 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007