Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já dávám KARMU jako Praha R^R^ Yes !

0 0
možnosti

Karma jako brno R^R^Souhlas s inhaltem!!

Mimochodem - hezky,vystizny obrazekR^

1 1
možnosti
Foto

A ještě malá ukázka toho, k čemu zbožně vzhlížíte:

http://kimak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=565002

0 0
možnosti
Foto

...Na věky věků bude platit, že nejvyšší důležitost bude mít trh EU a až poté ostatní.....;-D;-D;-D Pane Procházko, mluví z vás stejný fanatismus jako kdysi z bolševiků, kteří vykřikovali "Se Sovětským svazem na věčné časy".....Sovětský svaz je dnes tam, kde bude za pár let i EU, tedy v hlubokém zapomnění a zavržení. Zkuste si to v hlavě srovnat a přijměte fakt, že "na věky věků" nebo "na věčné časy" není na světě nic, stejně jako není nic zadarmo.

2 1
možnosti

D79a89d15a21k 75P25e36t34r

7. 11. 2016 5:03

Opravdu, ne kamoš. Tu samou větu jsem si položil, při triumfální cestě čínského prezidenta při jeho cestě v kočáře. Hádejte kde seděl vedle něho a kde to bylo. A co horší, vlajky Tibetu tam prostě nebyly. A jiná dáma, Merkelová s velkou partou podnikatelů si odskočili na čínu až do Pekingu. Zřejmě si velmi pochutnali.

3 0
možnosti

Pani Merkelova ale nikomu nepodlisala a nebyla trapna s krtkem.

1 1
možnosti

Hezký obrázek, svědčí o úrovni autora blogu i jeho příspěvku, nakonec ale i o skutečných záměrech idnes při aplikaci Pravidel diskutování.

4 3
možnosti

...... ;-Dtak know- how, říkáte ?!,- bych to teda nechcel nijak dramatizovat, šak nebylo by vod věci seznámit se s prodejem moderních technologií a převedení výroby do Číny ze strany USA, Francie, Německa, Skandinávie, atd.atd.,- (průmyslová špionáž s tem úzce souvisí !) ...... se nedívají doprava - doleva, Ivanům vokopírovali MIGy jen to fiklo !,- vo kamošení nerozhodujeme v tomto konkrétním případě MY, ale Čína,- a možete u teho metat třeba kotrmelce VEU!

1 0
možnosti
Foto

"Věřím, že máme na víc!" jste opsal od Horáčka, což:

https://www.facebook.com/mhmamenavic/?fref=ts

1 0
možnosti
Foto

A co když dopis "doporučil" napsat český občan, se kterým letěl nedávno náš prezident z Číny? Sponzorské dárky se lépe platí v korunkách. Oda měla problém s maďarským, co by bylo s čínským.

0 0
možnosti
Foto

Je to sice trochu mimo téma, ale ruská ekonomika je právě teď rozhodně slabší ekonomiky čínské, ale když jsem sledoval příležitostně ruskou TV, překvapilo mě, kolik reklamního času si tam kupovaly německé firmy, které tedy přes současné embargo pokládají za nutné do ruského trhu investovat. Tedy investice do získání čínského trhu lze pokládat za ještě atraktivnější. Jenom aby nám neujel vlak.

2 0
možnosti

Investice do ruského i čínského trhu jsou fajn, ovšem za předpokladu, že správně vnímáte rizika těchto trhů a patřičně se proti nim chráníte. Ty trhy se vyznačují vyššími maržemi, někteří podnikatelé si však neuvědomili, že je to důsledek právě vysokých rizik a dost krutě na to doplatili. Abyste rozuměl, já vůbec nic nemám proti dobrým hospodářským vztahům s těmito zeměmi, jenom kvůli tomu nehodlám tolerovat okupace jiných států ani se pro to plazit po zemi jako méněcenný. Číňané si nás proto nebudou více vážit, naopak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007