Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, vypadá to zcela nepochopitelně! Vláda Bohuslava Sobotky byla nejúspěšnější vládou od Listopadu. Bohuslava Sobotky si vážím, ač jsem ČSSD nikdy nevolil a nikdy volit nebudu. Vážím si jej za to, jak dokázal zlikvidovat vnitrostranický puč v režii Zemana, Haška, Škromacha, Tejce, Chovance a Zimoly, jak s přehledem zápasil s Andrejem Babišem, jak vzdoroval kmotrům ČSSD v zákulisí. Ale jeho boj s vnitrostranickými kmotry a mafiány byl marný, ten neustál, ač za svoje snažení o stát dal v sázku celý svůj život včetně soukromého, donutili ho k výpadu proti Andreje Babišovi, čímž nezlikvidovali nejúspěšnější vládu, ale samotnou sociální demokracii. Jeden solidní politik, Sobotka, padnul nyní, druhý, Zaorálek, padne po volbách. Od podvodné reorganizace policie jim nikdo nevěří. A gauneři budou mít zelenou. Do čela si dají Milana Chovance...

:-)

1 0
možnosti
AR

Je to tak, ale i přes volební propad letos socdem z parlamentní politiky nevypadne. No a role Zemana po celou dobu tohoto volebního období bylo házet klacky pod nohy socanskému vedení.

2 1
možnosti
Foto

Souhlas, ale neřekla bych, že to byla Zemanova role. Byla to jeho přirozenost, daná jeho pomstychtivostí a uraženou ješitností.:-)

2 0
možnosti
OF

My polští těšínští nacionalisté jsme po válce volili komunisty, poněvadž ti nás

nechtěli / na rozdíl od Milady Horákové, Uhlíře a jiných národních socialistů /

vystěhovat do Polska , nebo do Sudet.

A koho budeme volit teď ? Asi sociální demokracii. Babiš je nedůvěryhodný,

pravice je zkorumpovaná a tak budeme volit nejmenší zlo.

Mimochodem a co Horáková, vaše národní hrdinka,.a Lex Schwarzenberg ?

Pěkný podraz,co? To my máme lepší hrdinky.Třeba Emilia Plater ;-D

Rád bych si přečetl nějaké projevy Milady Horákové v parlamentu ? Nevítde ,kde je najdu ?Neberte můj příspěvek moc vážně. Sranda musi być,i kdyby starke wieszali.

:-)

1 1
možnosti
MD

To silne tema TOP v podpore fasisticko-socialisticke, pro normalniho cloveka sebevrazedne EU je neco zcela jineho.

0 1
možnosti
Foto

Hezké, ale troufám si tvrdit, že pokles preferencí sociální demokracie je spíše dán překrýváním sympatií Zemana a Sobotky. Jakmile se začnou blížit parlamentní volby, tak si ti voliči uvědomí, že hlas pro sociální demokracii neznamená, že se nejedná současně o hlas pro Zemana.

0 1
možnosti
Foto

To by si mohl myslet jen někdo, kdo je hluchý, slepý a mdlého rozumu. Spíše jde o to, že skalní příznivci Zemana dají raději hlas Babišovi než Sobotkovi. A skalních příznivců Zemana je celkem dost. Bohužel.:-/

6 0
možnosti
Foto

Karma a je to opravdu záhada, že v podstatě úspěšný Sobotka to takto odskákal. Sice mu pomohl do hrobu Babiš svým neustálým okopáváním kotníků, přivlastňováním si cizích zásluh (platy zvyšuje ministr financí, ne vláda) a samozřejmě Zeman, ale jinak proplul tím volebním obdobím celkem slušně. Samozřejmě míněno z pohledu levicového voliče, ne mého. :-)

7 2
možnosti

Do hrobu Sobotkovi pomohli především Zeman, kmotři ČSSD a jeho vlastní žena!

0 0
možnosti
MB

Ještě snad podstatný dodatek . Je normální, že strana vládne - pak jde do opozice ... ČSSD však hraje doslova o všechno - Její stav zadlužení ! Bude i sranda, pokud současná parta v exekuci - Altner, přijde o Lihový dům ! Proto obrovský zájem o % = vyplacený státní příspěvek = i zmatenost postupně předkládaných programů, až do úrovně populismu se státním dluhem ... :-)

2 0
možnosti
PK

Dobrý článek ale jeden velký omyl....pan Zaorálek není o něco lepší než pan Chovanec,je to člověk s přezdívkou tlučhuba!! a ta sedí. Jako šéf diplomacie by měl být mj. skvělý retor, ale tomu tak není, ba naopak uráží nevybíravě své politické konkurenty díky sebraným drbům a na MZ nevykonal nic prospěšného pro ČR.

2 1
možnosti

Není hlavní důvod, že Sobotka a Zaorálek patří ke slušným politikům, kteří málo slouží kmotrům ČSSD?

0 0
možnosti
Foto

Když socialisté vybrali ze svého středu za min. zdravotnictví p. Ludvíka,řečeného Kulich, myslel jsem, že špatně slyším. Když se včera šéfem strany stal p. Chovanec, který se likvidací Šlachtova ÚOOZ obzvláště zasloužil o pád preferencí ČSSD, myslel jsem, že blouzním. Asi vážně nemají lidi.....

0 0
možnosti
Foto

Jestli jde něco přičíst Chovancovi k dobru, tak likvidaci Šlachty....

2 4
možnosti
ZB

Karma.Přesně tak,pokud ČSSD muže nabídnout jen staré profláknuté tváře s Chovancem v čele,je o její konec.Sobotka měl zustat,tohle opravdu není lepší varianta...

4 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007