Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Asi tak, po krátkém lockdownu se to rozjede znovu. A kdyby třeba zakázali výjezdy, třeba Zanzibar, to by bylo řevu. Rychetský by hned zaúřadoval. A "turisti" se vrátí s dárkem "JAR" a ještě nakazí celníky. Není to tak jednoduché jak to vidí TOP.

4 2
možnosti
Foto

Karma, ale počkejte, až vstanou rudí bojovníci.:-)

8 3
možnosti
Foto

Líbí se mi a konvenuje mi hodnocení, že lockdown je kapitulace. A zpackaný je kromě průšvihu ještě ostuda mezinárodních rozměrů.

Je to neštěstí pro většinu obyvatel, kterým byl rozhodnutím koblihami opilých voličů přidělen lhář zvyklý dosahovat úspěchů nátlakem, agresí a podrazy, kterému v rudé mikině zdatně sekunduje pomateně zmatený vyznavač všemožného omezování občanů.

Nemíním nosit do lesa všemožnou kritiku postupů této vlády, která před rozbory, hodnocením, vědeckými postupy a logikou upřednostňuje diletantské postupy, zásadně motivované populismem, rozhodování výše uvedených po odmítnutí doporučení odborníků a zahrávání si se zdravím a lidskými životy všech obyvatel.

A to vše zarámované papalášstvím a nadutostí, pokrytecky prezentovaným jako svrchovaná péče o stát, zajišťovaná s nadlidským úsilím minimálně 28/9.

To vytváří podmínky pro výhledy píše pesimistické, neboť se s pravděpodobností hraničící s jistotou dá očekávat, že blížící se volby ovlivní rozhodování vlády a současné (byť spíše marginální) akceptování názorů znalých jedinců s železnou již periodou nahradí diletantské vládní hrátky.

14 1
možnosti
Foto

Naprosto přesně hodnocení R^

Vlastně bohužel ;-)

2 0
možnosti
VR

Potřebujeme jeden silný dostatečně dlouhý lockdown. I tento je polovičatý. Umožnění dojíždění do zaměstnání (často přes několik okresů), kde se nákaza vesele šíří, ho předem odsuzuje k neúspěchu. Lepší jeden, důkladný, a pak možnost volného života.

1 5
možnosti
PK

Až ten Váš opravdový lockdown skončí tak při globálnosti dnešního světa, charakteru české zemičky se to tady rozjede znovu. Nejsme Čína. A ještě Vám masy přicházejících U - káček předloží zfalšovaný papír o bezinfekčnosti. .. Není to tak jednoduché, navíc co odborník to jiný názor.

2 1
možnosti
VR

Reakce epidemie na protiepidemická opatření má svůj časový průběh, jehož hlavní vlastností je fázové zpoždění. Chtít lockdown na pouhé dva týdny a čekat, že se epidemie za tu dobu vyřeší, je stejné, jako zasadit sazeničky okurek a očekávat za dva týdny bohatou úrodu. Ta opatření potřebují čas, aby mohla působit. V případě covidové epidemie minimálně pět týdnů, jak je vidět z časových řad publikovaných Ministerstvem zdravotnictví. Chybou vlády bylo od začátku očekávat rychlé působení svých opatření, což vedlo k jejich zmatečnému měnění, rušení či doplňování již po několika dnech.

6 5
možnosti
Foto

Probl m je právě v tom, že úplný lockdown nenastal.

Pokud by opravdu došlo k uzavření vsehobs výjimkou zdravotnických zařízení, záchranářů,...a z obchodů nechat jen potraviny tak vy 14 dní stačilo. To co vláda deka je polovičaté a právě proto jako funkční.

0 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007