Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Tedy hlavně bych se zajímal o jadernou bezpečnost.

Nikdo se neptá, zda třeba Westinghouse je schopen postavit jadernou elektrárnu...Po několika bankrotech by to měl být hlavně tým právníků. Zřejmě by ji stavěli Italové s najatými egyptskými inženýry. Chápu, Praha je od Dukovan relativně daleko.

Zajímavé je, že Westingjouse vlastní společnost, která je údajně spjata se zájmy saúdské královské rodiny, konkrétně s Mohammadem Bin Salmanem Al Saudem, korunním princem Saúdské Arábie. Lze to snadno dohledat na Wikipedii.

5 0
možnosti
JK

Zřejmě a údajně, to jsou ty pravé zprávy co je potřeba šířit. Když ale vidím aféru tajných služeb v Bulharsku a uvědomíme si, že nejpočetnější základna ruských špiónů je u nás, tak je mi z toho špatně. Navíc několik z nich sedí přímo na Hradě a nepokrytě to dávají najevo.

4 4
možnosti
ZD

Vaše komentáře a blogy připomínají politickou zběsilost aktivistů minulého režimu. Bezhlavě, bez argumentů a hlavně bez iogiky. Hlavně revolučně.

16 11
možnosti
MP

Myslím, že jsem uvedl velmi pádné argumenty, škoda, že máte opačný dojem.

10 2
možnosti
VM

V25á69c56l84a57v 77M76a86c32h

28. 3. 2021 21:56

Je překvapující jak jsou bruselští neokomunisté z Topky vysazení na ruské postkomunisty:-) z Moskvy. To už Vám komunistická internacionála nic neříká tavarišč?

8 9
možnosti
TH

Jestliže je TOP 09 "neokomunistická" strana, tak co je potom ANO a hlavně ČSSD? Máte v tom trochu zmatek, co? Někdo tu hloupost vypustil a Vy se jí bezmyšlenkovitě oháníte.

9 1
možnosti
Foto

Nejlepší bude nechat to na Metrostavu ;-D

1 1
možnosti
RK

Sice nejste Moudrá, ale prakticky jisté, že hlavní subdodávku bude mít nějaká podobná firma.

0 0
možnosti
VB

Více činitelů za ANO nahrává Rusku, dnes v debatě u V. Moravce ministryně pro míst. rozvoj dělala, že "nechápe", ale ve skutečnosti chtěla národ přesvědčit, že je normální delegovat na ČEZ pravomoc klidně oslovit ruského zájemce o naši jader. elektrárnu, přitom jde o vysoké bezpečnostní riziko (nejen jaderné, ale zahraničně politické), o kterém rozhodně nemůže rozhodnout ČEZ. Muselo by jít o celou vládu vč. parlamentu (pokud jsme právním demokratic. státem) - jde o vysoké riziko bezpečnostní i finanční, takže by to neměla řešit jedna momentální vláda, když za půl roku bude ve vládě asi někdo jiný. A finanční zátěž potáhnou na svých bedrech všichni daňoví poplatníci, přidala bych k tomu lidové referendum.

0 6
možnosti
TH

Lidové referendum? Blázníte? O fundamentálních záležitostech mají rozhodovat špičkoví odborníci a ne lid, který je schopen si za prezidenta opakovaně zvolit člověka nulových morálních kvalit, a to jen pro to, že je údajně lidový. Asi tušíte, jakou katastrofou by takové hlasování skončilo.

9 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007