Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak vás minulo přes 30 000 obětí covidu, opozice a justice je vina současného stavu, samozřejmě TOP nevyjímaje.

0 1
možnosti

Jak se opovažujete vinit ze zpackaného přístupu ke covidu opozici? Když jsme v srpnu po vládě chtěli krizový plán pro očekávané podzimní zhoršení, premiér se chvástal, že je skvělý manažer, že jsme best in covid a že místo covidu se má řešit zahrádkářský zákon.

0 0
možnosti

M81i97l64a31n 89K91e17s38l

25. 7. 2021 18:24

Mezi neočkovanými mohou být také ti,kteří z nějakého důvodu,třeba zdravotního nebo věkového, očkováni být nemohou.Ty necháme také z těmi odpírači trpět a umírat ve špitálech?

1 0
možnosti

To jsou lidé, které by byla bývala ochránila kolektivní imunita, které pravděpodobně nedosáhneme. Jsou jen tři varianty - strpět opatření navždy, nařídit povinnou vakcinaci nebo je odkázat na individuální režimová opatření a respirátory. Jakou variantu zvolíte? ;)

0 0
možnosti
Foto

Neočkovaní i očkovaní mohou přenášet vir a představují hrozbu pro ochranu veřejného zdraví,“ říká v rozsudku Nejvyšší český správní soud, který dal za pravdu odborníkům lékařům. Stejně tak mohou dostat covid.,

1 1
možnosti

Ve dvou bodech s vámi nesouhlasím.

Za prvé. Ač sám jsem očkován, rozhodně nepovažuji neočkované za pitomce. Respektuji jejich volbu a ani nechci pro sebe nějaké výhody. Ani nechodím tam, kde je nutné se prokazovat.

Za druhé. S tím odpadem to nebude tak žhavé, jak píšete. Od začátku epidemie jsem si zatím vystačil s jednou rouškou a jedním respirátorem. Dosud jsem žádný z těchto výrobků nevyhodil. Tam, kde je ochrana povinná, prostě nechodím. Vždy se najde alternativa, kde jsou ke mně přívětiví a kde o zákazníka stojí a kde se nevzrušují nějakými nařízeními. Pravda, je to většinou v šedé ekonomice, Ale, když stát chce prodělávat, já mu v tom bránit nebudu.

3 0
možnosti

Nepovažuji za pitomce neočkované, ale antivax hnutí, především proto, že šíří bludy a to nejde jen o očkování proti covidu. Všechny ty řečičky o přirozené imunitě jsou moc krásné, ale v době přirozené imunity dosahovala průměrná délka dožití 40 let.

2 4
možnosti

Včera se masivně demonstrovalo v Austrálii a rovněž znovu (po týdnu) na 168 místech ve Francii. Lidé se stále více bouří proti omezování základ. práv v situaci, kdy sice přibývají nově infikovaní, ale nezpůsobuje to zdravotní škody, nezvyšuje to počet hospitalizovaných ani úmrtí. Takže občané se brání omezování normál. života v podobě covid-pasu, kdy stejně vakcíny nefungují u všech očkovaných a žádný druh testu nemá 100% spolehlivost (vždy se tedy s covid-pasem dostanou na různé akce či do restaurace i osoby s falešně negativním výsledkem testu a očkovaný, u něhož vakcína selhala, čili infekční.

1 1
možnosti

Přesně tak to je. Když vidím lidí, jak nosí respirátor navlečený na předloktí, když vidím válející se respirátory po chodníku, nemůžu se ubránit dojmu, že to lidí nosí jen proto, aby neměli problém s policií nebo ochrankou v obchodech. I když - včera jsem v našem penáči potkal partu motorkářů, a hned za nimi skupinu teenagerů, kteří měli tváře holé, a paní ze sekurity jen dělala, že je nevidí.

A vláda? Kdyby to opravdu myslela se zdravím lidí vážně, musela by v první řadě zajistit kontejnery na bezpečnou likvidaci vysoce infekčního materiálu. Dnes ale hrozí postih spíše za to, že do koše hodíte počůranou plínku. Ne, vlàdě stačí nasazený náhubek. Je vidět, že lid poslouchá, a tak to má být...

5 1
možnosti
Foto

Očkování je dobrovolné, nepovinné. Proto se všichni nechte dobrovolně očkovat, jinak vás k tomu šikanou donutíme... :-/

Možná se jednou očkovat nechám, ale nejspíš až tehdy, kdy vrátíme slovům „dobrovolně“ a „nepovinně“ jejich původní význam.

5 1
možnosti

Já si opravdu nemyslím, že bychom měli rozlišovat očkované a neočkované pro vstupy do restaurací nebo na stadion. Nicméně to mohou požadovat vlády cizích zemí - mají na to právo a proto máme covid pas.

A pak jsou tu zařízení sociální péče a zdravotnická zařízení, kde se z podstaty vyskytuje množství lidí, u nichž imunitní odpověď po očkování nebude dostatečná. U zdravotních a sociálních pracovníků považuji povinnost očkovat se za naprosto legitimní.

2 3
možnosti
Foto

KarmaR^, souhlas, pořád říkám: Vládo, nechte lidi žít a dýchat bez slintáků, ukončete kovidbyznys, přestaňte lidi šikanovat a strašit. Kdo chce, může se naočkovat.

5 2
možnosti

Mínus bylo dáno omylem.

Ano - kdo chce může se naočkovat,(a já dodávám) a kdo nechce tak ho nechte být!!!

(To říká například i pan Okamura)

2 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007