Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli je v TOP 09 více takových fanatiků, tak potěš koště....

3 3
možnosti
Foto

Pan Vlk na Neviditelném psu napsal: U paní Pekarové a spol. nelze hovořit o žádné nabídce. To je neuvěřitelný spolek. Souhlasím s jedním nejmenovaným novinářem, který navrhoval, aby politické strany do výběru svých předních činitelů také zahrnovaly test IQ a sociální orientace.

6 3
možnosti
MS

Tyhle sebemrskačské bláboly pište radši za sebe. Není žádné my. Afghánistán zradil především afghánský lid a hlavně afghánský lid dovolil, aby zlo bylo silnější. Stejně jako u nás český lid dovolil, že tu vládnou komunisti, když spousta voličů v době voleb pohodlně sedělo na zadku.

2 1
možnosti
Foto

Ale Afghánistán JE afhgánský lid, a nikdo jiný.

0 0
možnosti
ZZ

Tolik naivity a hlouposti lze spatřit jen u straníka koalice Spolu, nebo té další koalice - nevím jak si říkají.

:-)

5 4
možnosti
Foto

to není naivita, ale arogance a zaslepenost

2 2
možnosti
Foto

No, pro Američany alespoň ob generaci připomenutí, že demokracie se nedá vyvážet a prosazovat vojenskou silou, k té se musí postupným vývojem dospět. Amíkům to ukázali už Vietnamci před drahnou dobou, teď jim to připomněli Tálibové.

Pro nás poučení, že bychom měli příště více přemýšlet, než se k něčemu takovému přidáme.

5 3
možnosti
MP

Bylo naprosto správné, že jsme se k operaci přidali. A bylo tragickou chybou nechat zemi napospas jednomu z nejzvrácenějších fundamentalistických hnutí. Vojenská přítomnost okolo 10 tisíc vojáků NATO, díky kterým mohla afghánská společnost žít v relativní svobodě, byla přijatelná cena. Nyní čeká ty lidi teror.

3 6
možnosti
Foto

Dobrá slova a karma R^. Je to pravda a vše podepisuji.

3 5
možnosti
ZH

To se člověk nestačí divit. Zde se mají pohybovat údajní konzervativci. Ale ono se ukazuje, že by šli názorově za Okamurou, potažmo Ruskem a Čínou, až do pekla. Skuteční konzervativci by již měli procitnout. TOP 09 není tím největším nepřítelem. Třeba se každému nelíbí jejich recepty, ale je to konec konců spíše pravice, než cokoli jiného levicově a národovecky neforemního.

2 3
možnosti
Foto

Tak jestli TOP 09 je pravice, tak Vy nejste naivní sluníčkář.

7 3
možnosti
Foto

Panebože jestli má TOP 09 za kandidáty takové myslitele jako jste Vy, tak se nedivte, že Vaše preference jsou tam kde jsou. Vy nepřiznáte chybu USA za žádnou cenu. Islám není křesťanství a Afganistán současná sluníčková Evropa. Mají úplně jiný žebříček hodnot, který se nám nemusí líbit a ani mně se nelíbí, ale jim asi vyhovuje. Kdyby USA do této oblasti tak masivně vojensky nezasahovaly nemusela by být situace v té oblasti tak vyhrocena. Muslimové nezapomínají a krevní msta je jejich myšlení běžná. Právě svými zásahy tam USA vyvolaly ten odpor vůči nim a vychovaly islámské teroristy. USA stejně jako SSSR před nimi tam nevpadly, aby zaváděly demokracii, ale aby hájily své geopolitická zájmy a obě velmoci se svými moderními zbraněmi dopadly stejně a využije toho Čína, která tam pronikne pomocí ekonomiky. Na rozdíl od svým předchůdců tam nepřijede budovat socialismus nebo demokracii o to Afgánci nestojí, ale rozvojem ekonomiky i když hlavně ve svůj prospěch jim zabezpečí o období bez války a okupace cizích vojenských jednotek a především o to drtivé většině Afgánců jde.

8 4
možnosti
MP

"USA vyvolaly ten odpor vůči nim a vychovaly islámské teroristy." Pokud jste to nepostřehl, tak to byl právě úder islámských teroristů se zázemím v Afghánistánu, který odstartoval vojenskou intervenci. A Afghánci se samým nadšením chytají odlétajících letadel.

3 4
možnosti
JL

Bylo připomenuto, že George Bush ml. zhruba před 20 lety slavnostně oznámil, že "Talibán končí", bylo to po vpádu americké armády do země. Jako jasnovidec by se neuživil. Ani tu Trvalou svobodu se jim vybudovat v té zemi nepodařilo, otázka taky je, jak kdo vnímá svobodu - to, co je pro nás Evropany svoboda, je pro muslimy spíše nějaký úpadek a pohanství.

4 0
možnosti
MP

Ne všichni muslimové to vidí stejně. A George Bush ml. byl v mých očích dobrý prezident.

2 3
možnosti
JR

J41a78n 20R89á77ž

16. 8. 2021 22:27

Tolik hlouposti v jednom článku je i zde vzácností.

8 5
možnosti
Foto

Nemůžete lidem nutit svobodu pomocí války. Za prvé je to zločinné a za druhé to nefunguje.

12 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007