Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

1933-45 ARBEIT MACHT FREI

1949-61 PRACÍ KE SVOBODĚ

2021-?? NEDEL MACHT FREI

3 3
možnosti
MJ

Povinné očkování proti nemoci, která pro drtivou většinu lidí není nijak zvláště nebezpečná, je opravdu hodně ujetý nápad!

12 8
možnosti
VB

Přečtěte si někdy zprávy o nežádoucích reakcích německého Institutu P. Ehrlicha (Sicherheitsbericht), francouzského lékového úřadu ANSM nebo norského lékového úřadu - např. zánět srdeč. svalu po vakcinaci hlavně u mladších mužů je násobně vyšší než ve všeobecné populaci tohoto věku za rok, dále míra krevních sraženin, plicních embolií či trombotických příhod po očkování byla i u EMA uznána jako příčinná spojitost s očkováním atd., mohli bychom pokračovat ochrnutím, oslepnutím, ohluchnutím, psychic. problémy... K tomu přičtěte nižší či kratší účinnost vakcín: letos v létě se např. ve švédských nemocnicích ocitli plně očkovaní z 50 % na JIP oproti těm neočkovaným, zveřejnil to švédský zdravotní úřad. Když sečtete na 1 mil. dávek anafylaxe, trombózy, vážnější zhoršení zdrav. stavu "po očkování" (lidé se patrněneočkovali v nestabil. zdrav. stavu), úmrtí "po očkování", pak vám vyjde vyšší číslo nežádoucích příhod na 1 milión dávek, než se kdy vyskytlo u jiných druhů očkování.

0 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti
Foto

J13i59ř52í 54K36i95n83d67l

25. 10. 2021 22:48

Naše imunita se nastavuje tak, jak virus postupuje. Boj s virem začíná na sliznicích a pak nastupuje buněčná obrana. Očkování jde cestou opačnou a to do těch míst, kam se přirozená infekce se nedostane. Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky, ale ne slizniční protilátky. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Protože po očkování se hladina protilátek nastavila vysoko, stvořila se legenda o tom, že očkování je jedinou šancí jak s covidem bojovat. To není však pravda. Organismus si sám protilátky zreguluje, zda se virem opakovaně setkává , či nikoliv. Jedině lidé, kteří covid prodělali mají obě imunity, jak buněčnou, tak i slizniční Takže to covid tu bude s námi, jako chřipka, zda jsme očkování anebo ne. Pramen imunolog profesor Vojtěch Toth, viroložka Hana Zelená.

6 4
možnosti
JN

Popravdě moc nechápu ty ignoranty kteří Vám dali mínus.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 7
možnosti
LC

Rozumím tomu správně, že žádná 3. ...x-tá dávka už nebude? Jinak se do vašich 9 miliard nevejdeme.

Rozumím tomu správně, že dobrovolné očkování je levicové?

3 2
možnosti
MP

4,5 mld. navíc je méně než 485 mld. Tolik k hypotetické třetí dávce pro každého, což možná ani nebude nutné, ale to já neposoudím.

Povinnost očkování nevychází z politické orientace ale z úrovně následků, které onemocnění může způsobit. Vzhledem k tomu, co covid napáchal je rozhodnutí o zařazení mezi povinná očkování odpovědné.

4 0
možnosti
VB

Lidem s nepoškozenou imunitou covid-19 zdravotně neškodí, bohužel vakcíny selhávají u části těch očkovaných, ale zdravotně oslabených.

3 8
možnosti
MP

Vakcína imunitu posílí. Kdo je pro imunitu, nechá se očkovat.

3 3
možnosti
VB

Nejlevnějším řešením je nediskriminovat jedince s přirozenou imunitou, která u většiny uzdravených z nákazy trvá déle než rok - viz Německá společnost pro virologii, švýcarský, rakouský či americký výzkum. Někteří politici patrně neunesli svou voliči svěřenou funkci, že preferují příliš jednostranně velmi drahé vakcíny se spornými účinky.

2 5
možnosti
MP

Vakcíny jsou velice levné, nejdražší Pfizer stojí necelou pětistovku za dávku, což oproti ztrátě příjmu ze zaměstnání, řetězových dopadů karantén nebo léčby v nemocnici je opravdu velmi levné.

5 0
možnosti
Foto

Daňový farmář by chtěl mít moc jako chovatel dobytka. Lidé ale nejsou dobytek, abyste si je mohl očkovat jak se vám zlíbí. Důvody proč tak chcete dělat jsou v porovnání s vlastní vůlí a svobodou, irelevantní.

8 3
možnosti
MP

To platí i pro jiná povinná očkování? Svoboda jedince končí tam, kde začíná svoboda druhého. Takže je fér rozhodnout se neočkovat, poslat hospodářství dolů, zahltit nemocnice a očkované připravit o včasný lékařský zákrok nebo o práci?

3 0
možnosti
Foto

Od začátku je to o tom "přinutit" k očkování. V pohádkách to šlo po dobrém nebo po zlém a v naší Evropské realitě to jde jen po zlém. Po zlém bude očkování, po zlém bude green deal, po zlém bude euro, .... Asi někomu chybí alternativy a z pohledu chytřejšího rodiče to děcku jednoduše přikáže a nic jiného neexistuje. Dejte každému naočkovanému 5000 Kč a máte rázem 80% a že je to hodně? Kolik bude stát zrušení dph na energie nebo protinávrh Vašeho velkopředsedy Fialy? A nemohlo by se to spojit? Naočkovaný dostane přidáno na topení, nenanočkovaný se ohřeje vlastními zdroji na JIPce? P.S. jsem naočkovaný a se mnou celá rodina kromě psa (v USA očkují i domácí zvířata, takže i zde je možný přenos), ale tyhle úvahy o povinném očkování mě z úst rádobypravice děsí.

1 2
možnosti
MP

Takže neočkované uplatíme. Neděláme to u jiných onemocnění, nedělejme to ani u covidu. Povinné očkování je zodpovědné a pravicové rozhodnutí, které chrání zdroje zodpovědných před těmi nezodpovědnými.

2 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007