Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Autor píše: "

Ukrajinu v tom nesmíme nechat" A kolik vás je ? A pojedete všichni co jí nesmíte nechat?

6 0
možnosti
ZZ

Už by si měli vyjet, protože to tam začíná houstnout a než se dostanou na linie DLR a LR - bude to chvilku trvat.

:-/

0 0
možnosti
LC

Jasně, u Kyjeva za Prahu. A ještě kdybyste jako ekonom uvedl hospodářské výsledky Ukrajiny a Ruska, nejlépe v HDP na hlavu. Ať v tom každý má hned jasno.

5 0
možnosti
Foto

Ukrajina je stát trpící chronickou korupcí. Kdyby tomu tak nebylo, je hospodářsky, lidsky a vojensky někde úplně jinde a Putin by zvostával tam, kde je jeho místo - blízko Uralu. Rusové si na silnějšího netroufnou, nikdy si netroufli. Proč by to mělo být jinak zrovna dnes, kdy Rusům vládne oligarchicko-fašistický režim. Ovšem o režimu na Ukrajině je lepší nemluvit vůbec. Měli bychom se starat o svoje, abychom byli hospodářsky, lidsky a vojensky někde úplně jinde a Putin zvostával tam, kde je jeho místo - blízko Uralu.

6 5
možnosti
JZ

Chronickou korupcí a horší než Ukrajina trpí i Rusko.

2 1
možnosti
KV

Podobné žvásty jsem četla naposledy o umírající kobyle zaostalého imperialismu, která ve vlastní společenské agónii zabíjela ženy a děti pokrokového vietnamského národa.

11 3
možnosti
DR

Přesně. Jak ze sjezdu ÚV KSČ. Komunisti lezli do zadní části těla SSSR, dnešní ťopáci zase západu. Vůbec nic se kromě změny stran nezměnilo.

10 3
možnosti
MK

M17i53l28a38n 38K96e41s82l

13. 2. 2022 18:58

Neškodí ukrajinští přátelé Ukrajině více než jejich nepřítel.Ukrajinci denně slyší napadne vás zítra,pozítří,popozítří,zanedlouho,napadne vás ze vzduchu ze souše.Dodáme vám tuny zbraní a sami zahneme.Proč asi.Protože víme,že v případě napadení vám nic nepomůže.Nevím,ale útěší Ukrajince to,že v případě napadení budou uvaleny na Rusy kruté sankce.Asi ne,když přijdou o syny,otce bratry,táty.Jak je asi vojákům v zasmrádlých zemlajankách daleko od rodin jak je asi rodinám,které mají otce, syny,vnuky v zákopech.Myslím,že ukrajinští politici si situaci již začínají uvědomovat, mají obavy z paniky, vyzývají ke klidu.Věří,že k napadení nedojde.I kdyby byl Putin válečník tak si jistě uvědomuje,že za mrtvé by ho doma také nechválili.Nezbývá než jednatn třeba na věky a znovu a znovu.Přestat strašit a předpovědi nechat Sibile a ne čučkařům.

14 2
možnosti
Foto

Jako vždy jde jen o byznys. USA potřebuje Evropu odstřihnout od ruského plynu, aby sem mohl dodávat ten svůj, několikrát dražší.

11 1
možnosti
ZH

Přeji všem petrohradským a prokremelským trollům, aby mohli hýkat blahem, že jsme zbytečně hysterčili, protože Putin naskonec stáhl svá vojska zpět do Rusi.

7 7
možnosti

on je nikam nestáhl.. on je pořád na svém území americký trole;-D

9 2
možnosti
MM

Jestli nebylo lepší, když u nás ruští turisté utráceli a naše fabriky měly kam vyvážet. Není to tak dávno. Takhle hysterie nikomu nepomůže, už vůbec ne Ukrajině

24 0
možnosti
Foto

Politici, co vládnou, mají pod palcem armádu a to zvyšuje jejich chuť ji použít.

1 0
možnosti
PN

Mate naprostou pravdu pane Prochazka, Ukrajinu by jste v tom nemel nechat. Takze bych vam doporucil, nez vyrazite v maskacich bojovat na Ukrajinu, aby jste si vyridil vyjimku, jinak je sluzba v ozbrojenych slozkach jine zeme nez CR pro obcana CR trestny cin. Ale jsem si jisty, ze tu vyjimku dostanete a pak uz muzete pelasit na Ukrajinu. Hodne zdaru.

20 4
možnosti
MP

Ujišťuji Vás, že pokud budu bojovat na Ukrajině, tak v uniformě české armády.

2 4
možnosti
Foto

Propaganda a demagogie začínají s masírováním mozků. Na Seznamu jsem se před chvílí dozvěděl, že ruské okupační síly porušily na jakémsi předměstí příměří a začaly pálit z protitankových zbraní. Takže ze separatistů jsou najednou okupanti a okupují svou rodnou zem. Skvělé. Na ty jednodušší to bude takhle daleko víc působit. Jaká byla pravda se těžko dozvíme, protože dnes se nedá věřit vůbec ničemu a nikomu.

21 1
možnosti
MP

Nic jako separatisté neexistuje, od počátku jsou to ruské paramilitarní síly. Nebo si myslíte, že parta chlapů z vesnice by dokázala zadržet pravidelnou armádu?

4 2
možnosti
Foto

Tak si nazujte kanady, oblékněte uniformu a vyrazte.

23 3
možnosti
JR

J35a62n 97R18á28ž

13. 2. 2022 18:30

Nevyrazí, je to jen jeden z mnoha internetových žvanilů, kteří kdyby došlo na lámání chleba, zalezou pod peřinu.

10 2
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007