Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My obyčejní to vidíme příliš jednoduše. Vladimír Putin vrazí facku pravdě a spravedlnosti, my bychom mu ji vrazili nejradějí zpátky. Ale ouha! Tím jenom rozpoutáš melu. A on má atomové bombičky! A když si jen tak vtrhne podvraťácky na Krym, tak určitě se nebudezajímat o to, co ti ta atomovka způsobí!

:-)

0 1
možnosti

Ale on tam na tom Krymu, zcela legálně a legitimně, má velkou vojenskou základnu, takže žádné podvraťácké vtrhnutí, milej pane. To byste si jako přál, aby se zdivočelé bojůvky z Majdanu přesunuly na Krym a začaly tam s provokacemi, které by mohly mít nedozírné následky? USA by si, myslíte, nebránila nikde na světě oblast, kde má umístěné své vojenské základny? Pokud ano, tak jste bláhovec. A že jich má neměřitelně násobek těch ruských po světě.  

A mimochodem, šťouchance a facky se začaly rozdávat na zdivočelém, nacizmem a fašizmem zapáchajícím Majdanu.

1 3
možnosti

A co uděláte s Rusy na Krymu a ostatním ruskojazyčným obyvatelstvem Ukrajiny?

Vysídlíte je jako Beneš Němce, nebo je zaženete do moře ať se utopí?

1 0
možnosti

Nu vidíš, a jsme u toho, co dnes neovládáme.

Jestliže Rusové na Krymu chtějí žít na Ukrajině, musí se asimilovat. Ale na to nedbal ani Stalin, ani Putin, ani Evropská unie. A pak je problém, který ti přeroste přes hlavu. Možná bys nejraději ty ruské podvraťáky vyvraždil. To nejde! Jsou to také lidé. Chceš je nahnat do moře? To slušný člověk nedělá. Máš jedinou možnost, Rusům žijícím na Krymu umožnit přesídlení do Ruska. Ale ono je to naprosto jinak. Putin chce zneužít přítomnosti Rusů na Krymu, protože tam má svoji válečnou základnu.

:-)

1 2
možnosti

Obranný pakt NATO nemá žádný takový článek ve své Chartě, kde by se psalo o tom, že by měl otevřeně útočit na jiné země, pokud nezaútočily na jeho členy......Ukrajina není v NATO, takže si to asi budou muset vyříkat s Rusáky sami. A ještě že tak. ANebo bys Martine radši humanitárně bombardoval nějaké pěkné ruské vojenské cíle? třeba sídlo televize, viď? ;-D

8 1
možnosti

Mladej kárlovec to má hodně pomotané, asi ani nezaznamenal, že Ukrajina opravdu není v NATO a také nejde jenom tak házet bomby na Krym.:-)

4 2
možnosti
Foto

Karma a souhlas. Těch souhlasů moc nebude , putinovců a rusofilů je opravdu tuze moc. Pořád "okecávají" něco , co je nevyvratitelné . Armáda cizího státu vtrhla na území druhého a začala tam normalizovat !!!!!

Ještě jedna věc je pozoruhodná. Valná většina těch , co agresi ( soudružskou pomoc-pro pamětníky ?) schvaluje jsou socani či dokonce komunisti. Zatím jsem však od nich nezaznamenal protesty proti chování naší (jejich?) socialistické vlády. Čekám však nějaké invektivy od haškovců......!

Překvapil i ministr ZV Zaorálek. Dosud jsem ho absolutně neuznával , nyní mluví velmi dobře.

4 5
možnosti

Koukám, že to máte tak pěkně, jednoduše nalajnované. Kdo nejde s námi, jde proti nám a je putinovec a rusofil!;-) Inu, hlavně že máte lehký život, přemýšlet víc bolí, viďte?

7 3
možnosti

Dík, Martine!

Máš pravdu, Rusko je hrubý imperialistický agresor, kterému jsou zcela cizí kvalitní konzervativní hodnoty. Navíc má tu výhodu, že jeho pravoslavná církev stojí při něm jako při careviči. Má sílu, má moc, má desinformační aparát... a my nic. Na nic se nezmůžeme. Proč?

Příčinou je, že jsme stejně bezcharakterní jako Vladimír Putin. Opovržením Ježíšovým pozváním k fungující společnosti postavené na pravdě, úctě k druhému člověku a jeho Tvůrci, na svobodě mojí a druhého člověka a na spravedlnosti se řadíme mezi sebranku bezcharakterní společnosti. My jen nemáme moc, nemáme tanky, nemáme atomové zbraně... Jinak jsme stejní!

Pokud někdo vládne zbraněmi Ježíše Krista, pak vítězí. Důkazů pro to máš v historii přehršel! Ale musíš mít odvahu Ježíše Krista následovat. A to my obyčejní většinou máme v gatích!

:-)

2 1
možnosti

No, dnes chrání křesťanské hodnoty spíše Rusko než EU.

EU stále více připomíná Sodomu a křesťané v ní místy už začínají být i pronásledováni.

1 2
možnosti

Autor je asi nějaký ohodlaný válečník,ale bez vlastního uvažování.

4 5
možnosti

Volí Karla a tím je to dáno!;-)

2 5
možnosti

Co takhle naložit Karla na vozíček a s výkřiky " Na Moskvu" se vydat do pražských ulic.

4 3
možnosti
Foto

Pane Strnade , na vozíku to vidím spíše na MZ . Už má hůl.......

2 1
možnosti

Myš, která řvala aneb kterak doma za pecí poučovat slona, že má vyrazit s Hanibalem na Řím. Co se takhle zamyslet do hlubších souvislostí?

4 1
možnosti

Je hezké, že jsme se dozvěděli,že pan blogger topí doma dřevem.

1 1
možnosti

Tak NATO mel byt obranej pak. Beru bylo zneuzito a vyuzito jinak nez melo,ale proc by melo branit Ukrajinu resp Krym. Je to problem a neschopnost Kyjeva.Ten postoj nechapu banda ozbrojencu ovladne spravni budovu a nic se nedeje klidek jezdi jim tam btrka a klidek. Nerikam zacit na ne strilet a zahradit jim cestu a rict dal nejedes. To same ty kolony s pechotou sup a jsou tam. Pak bum a jekot mame tu 6000 rusu pomoooc.Muj nazor je ze Rusko ukazuje Ukrajine jak je proti nim bezmocna. Proste si je rovna do late. Ukrajina sama musi videt ze Zapad ji moc fakticky nepomuze. Prej budou nejake sankce ale rozhodne ne hospodarske.....

1 1
možnosti

NATO bude dřepět doma, to nemusím být věštec. NATO nikdy nepůjde do symetrického konfliktu. Je to spolek zbabělců, kteří si troufnou maximálně tak na nějaké domorodce v Africe či Asii, co mají jen trochu lepší praky.

2 4
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007