Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Lockdown je hlavně selhání celé politické reprezentace. Vlády i opozice. Co dělá vláda je ke vzteku. O tom žádná. Ale chování opozice není nic méně stupidní než chování vlády. Opozice má po celou dobu koronakrize pouze dva základní programy: imbecilní program Antibabiš a ještě imbecilnější program "Čím hůře, tím lépe". Pokud vláda chtěla přitvrdit, opozice vřískala rozvolnit. Pokud vláda chtěla rozvolnit, opozice řvala přitvrdit. Výsledek brutální nenávisti, kdy si vláda a zejména opozice vzala občany jako rukojmí, je zřejmý v nejhorším umístění na světě, co se týče boje proti koronaviru.

Takže milé ANO, ČSSD, ODS, TOP09 a další - máte u mne RvRvRvRvRv. Vy jste totiž hlavními viníky nejhoršího umístění na světě !

2 0
možnosti
JK

Vy i autor jste sežrali všechnu moudrost světa a máte jasno. Poněkud Vám uniká, že 4,5 mil je promořeno a mají protilátky. Poněkud Vám uniká, že testování antigenními testy odhalí každého čtvrtého nakaženého a to musí mít pořádnou nálož a tedy i teploty zatím co bezpříznakoví jsou negativní. Celý ten šaškec je naprosto neúčinný a proto se hledá vir na sjezdovkách a po 21 hod. v ulicích. Není to brutální nenávist, ale brutální nevědomost opozice a účelovka od vlády co tady podporují naprosto neúčinná, ale účelová dementní opatření.

3 0
možnosti
JH

J61a98n 81H45y97n33e71k

22. 3. 2021 11:07

To se to kritizuje, když se nenese žádná odpovědnost. Jen se vyvolává panika a nenávistné projevy. TOP je v tom expert.

1 2
možnosti
PK

A ta ODPOVĚDNOST za spálenou zemi, zničenou společnost, zlikvidované statisíce živnostníků, na psychice poškozené děti a 25 000 mrtvol se projevuje u vlády konkrétně JAK? ;-€

4 0
možnosti
JR

Zavřou sportoviště a diví se, že lidi tloustnou. Dobrá demagogie.

7 0
možnosti
PM

Generální ředitel Světové zdravotnické organizace T. A. Ghebreyesus vyzval, aby státy začaly problém obezity

a s ní související zdravotní potíže okamžitě řešit. „Spojitost mezi obezitou a úmrtností na Covid-19 je velmi jasná a závažná.

Investice do veřejného zdraví jsou jedním z nejlepších způsobů, jak vybudovat odolnost zdravotních systémů po pandemii.

Žádáme všechny země, aby tohoto okamžiku využily,“ popsal Ghebreyesus.

(Nadváhou u nás trpí přes 62 % populace. Naopak nejnižší míru úmrtnosti má Vietnam, který je státem s druhým nejnižším počtem lidí s nadváhou na světě.)

Lukáš Pollert: Boj proti covidu? Vzniká cosi jako „obecní blaho“ a konkrétní člověk začíná vadit

https://hlidacipes.org/lukas-pollert-boj-proti-covidu-vznika-cosi-jako-obecni-blaho-a-konkretni-clovek-zacina-vadit/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=531801&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=oVWEOaWNXMr-202103211737

Jan Hnízdil - Největší chorobou je strach

https://www.youtube.com/watch?v=fm4OhS9N4Q8

zdraveforum.cz

1 0
možnosti
MK

Chápu, že to hodně lidí bere nelibě, ale když se to nechalo na místní populaci, tak to měli všichni v pixy. Takže jestli se dá nějak rozvolňovat ? Přes léto na terasu, jet na dovolenou s negativním testem a nazpět. S omezeními otevřít menší obchody a opravdu rozvolňovat až bude proočkovanost alespoň na 60,% Mě osobně hlavně se e, že se očkuje hlavně podle věku a ne podle toho, jaké má člověk zdravotní obtíže, kde pracuje, s kolika lidmi přijde do styku atd. Co se týče antigenních testů. Mělo to být dříve. A fabriky se měli zavřít na 3 týdny kolem Vánoc. To zrovna výroba aut úplně nejede.

0 2
možnosti
PK

Vy to máte vyřešené, co? Zaplatíte nám stovky miliard za zavřené fabriky - krach země? Zaplatíte škodu zavřeným živnostníkům? Necháte trpět miliony dětí v izolaci, bez svých vrstevníků? Plivu na vás. Rv

4 0
možnosti
VZ

Hezky vystiženo. Koblihy se sice vztekaly, jak se dalo čekat, ale na jádru věci to nic nemění.

1 0
možnosti
RK

R97a98d86e88k 45K60o36h73u17t

22. 3. 2021 11:07

Hlavně že Inteligentní elita ČR má ve všem jasno a ví kdo je kdo...

0 1
možnosti
PK

Souhlas. Jen s tím lockdownem - průmysl zavřít nelze. V té formě, v jaké ho tu máme. Došlo by k okamžitému krachu země, to by nikdo neaplatil.

Ještě nikde nikdo průmysl nezakázal, to zkrátka možné není.

6 0
možnosti
PK

Jen dodám - a k následnému zániku obrovského množství podniků, ty by toto zavření dlouhodobě neustály. Přišly by o životně důležité zakázky.

1 0
možnosti
Foto

J35o55s67e28f 96B73á61r40t30a

21. 3. 2021 15:51

Vážená TO09, kandidujte sami, ať je od vás konečně klid. A rozlúčkový zájezd si udělejte do Bruselu.

4 6
možnosti

Ach jo, zase kecy o lidských právech, které se zamotají asi všude. Lidská práva jsou důležitá, ale v dnešní době jsou jen buzzword.

Opatření by měla být podložená analýzou, vysvětlená co, proč a jak se podle modelů bude nákaza dále chovat. Vzhledem k tomu, že máme březen a za chvíli přijde teplé počasí nevhodné pro vir, je pravděpodobně pozdě něco řešit (z mého laického hlediska)

Tvrdý lockdown měl přijít na přelomu roku. Tam by měl velký smysl. Ale promyšlený lockdown s promyšlenýmiu následnými kroky. Např. policajti na hranicích okresu jsou k ničemu. Policajti a vojáci v podnicích, kteří kontrolují nošení a měnění roušek v podnicích (a to i malých, kde se to nejméně dodržuje) by byli tisíckrát platnější, protože nejdůležitější ohniska nákazy jsou tam. A až by se počet nakažených snížil na určitou úroveň, zase vojsko by mělo pomoci hygieně, trasovat kontakty a dohlížet na karanténu. Já osobně vidím jen chaotické, nevysvětlené kroky

3 0
možnosti
PK

Jak se ukazuje, v podnicích je nakažených naprosté minimum, ani ne 1 %.

3 0
možnosti
JF

To je zase hromada slov o ničem jako celá TOP

10 6
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007