Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J57a54n 46V13l69k

29. 3. 2021 19:19

Trochu popřemýšlet, pak Vám dojde, že elektrárnu si budeme stavět sami dle schématu : jaderná část - ruský projekt, dodávky ze západní Evropy, sekundární část Doosan - J.Korea, BOP - česká strana, SKŘ - AREVA Siemens nebo Rolls Royce, elektro dtto, speciální systémy - USA. Rozumíte tomu ? Dnes pořízení JE představuje globální záležitost.

2 1
možnosti

Komentář mi připomíná 70 léta,to byl západ také to nejhorší na této planetě a nyní se to děje opačně ,v čím zájmu? Škoda ,za 10let už tady asi nebudu ale chudáci vnuci se za elektřinu nedoplatí neboť to zelené šílenství Evropu zruinuje.

3 1
možnosti
Foto

Obchodník ve snaze dosáhnout co nejnižší ceny by do soutěže o dostavbu lacinější dodavatele doslova lákal, protože by věděl, že pomohou snížit cenu u těch dražších, se kterými v duchu počítá..

3 1
možnosti

Jidáš prodal Ježíše za 30 stříbrných. Kolik stříbrných za zaprodání Česka dostanou komunisti a okamurovci? :-)

0 0
možnosti
Foto

J27o30s13e30f 27B60á18r21t48a

29. 3. 2021 13:17

Kdysi za tvrdého socialismu člověk něco sepisoval do referátu a něco úplně jiného si myslel. Naštěstí ta doba už je pryč. Jenom TOP09 zamrzla v 50tých letech.

6 1
možnosti

...a Bárta zamrzl u TOP09.;-)

1 2
možnosti

R^

Nejde o velezradu? Prezident je ze zákona nezodpovědný, ale vláda by nezodpovědná být neměla!

:-)

1 2
možnosti
Foto

A nepůjde náhodou o velezradu, když svěříme dostavbu Temelína USA?

5 1
možnosti
Foto

Hlavně, že pro nás není žádným bezpečnostním rizikem americký dodavatel. Každý normální občan ví, že USA rozpoutaly největší počet agresí na světě, EU vyhlásily obchodní válku v případě Nord stream 2, ale pro naši pátou kolonu nejsou žádným bezpečnostním rizikem...

Přesto se najde určité procento těch, kteří věří každé lži, kterými hlásná trouba Washingtonu, naše ČT nestále zaplavuje naše občany.

Dobře autora vystihl níže, Jiří Pilný. Tito aktivisté jsou schopni uvěřit, že vejce snáší kohout a ne slepice, když jim to sdělí médium, kterému věří. Naprosto odmítají, řídit se rozumem.

8 6
možnosti
Foto

Proč najednou tolik sebekritiky?

0 1
možnosti

J73i19r58i 40P93i58l17n10y

29. 3. 2021 10:49

Už vám někdo prozradil, že obě naše jaderky mají ruské, tedy podle Vás nepřátelské reaktory, které bezpečně slouží desítky let? Asi ne, to vás asi ve škole neučili, co? Další dočista vymytý mozek, ale zato dokonale čistý a naleštěný tou správnou demagogickou nenávistí.

12 3
možnosti

A už vám někdo prozradil, že obě naše jaderky byly po roce 1989 "upgradovány" západními bezpečnostními technologiemi?

1 0
možnosti
Foto

Podobný článek by napsalo Rudé právo v roce 1980, kdyby se do úvahy o soutěži o stavbu Temelína vloudila úvaha o zapojení i Westinghousu.

8 2
možnosti
Foto

Rudé právo v roce 1980 mělo vyšší úroveň.

Úroveň článku Martina Procházky je obdobou bolševických agitek z padesátých let.

6 3
možnosti

Další ruso a číňano bijec. Zajímalo by mne , zda si také nekupujete čínské výrobky pro osobní potřebu a kde byl vyroben Váš mobil atd atd. Myslím si, že někoho vyřazovat předem je nebetyčná ekonomická hloupost a ještě se tím veřejně chlubit už hraničí s... Nakonec vybírat si budeme my/ČEZ/ a podmínky také stanovujeme my. Tak do toho dopředu zatahovat pochybné politické hrátky.

11 3
možnosti

Nepozvání čínských a ruských firem bude mít jediný výsledek. Podstatné zvýšení ceny. Řeči na téma bezpečnost státu je naivní agitace .

12 4
možnosti

V malé zemi uprostřed Evropy musí být rozhodující jaderná bezpečnost. Politika je mimo. Za desetiletí, po dostavbě, bude polická situace vypadat úplně jinak. Jaderná bezpečnost bude důležitá vždy.

0 1
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007